Comentarii (4)

  • Coco Jambo
    De cate ori vad un Renault CC ma gandesc la omul sarac de rand care avand un Renault Cabrio se vede in marele Ferrari.Si mai spera ca mai poate avea succes si la femei ca mai tot cocalarul.Nu va luati Renault pentru ca le pica computerul de bord dupa 60.000 km si designul este unul fad care te plistisesti de el dupa nici un an.Mai bine un VW Eos cu care chiar impresionezi.
    1 16
  • eu pentru coco
    Megane cc
    Coco impusca-te baiatule, vorbesti si tu sa nu adormi, de unde dracu stii tu atatea? Vrajeala mai mare decat aia cu "le pica computerul de bord" nu am auzit vreodata, tu pun pariu ca nici macar nu ai condus un megane cc.
    Eos ca toate vaolsvaginurile au design fad, toate la fel nu au personalitate deloc, ioc, si cu eos am vazut numai tigani cocalari
    11 2
  • mai cocos
    Puteai sa zici si tu ca eos o fi putin mai fiabil, dar ca are un design mai atragator:))))), ai dat-o nasol aici, megane 2 CC e mai frumos decat eos, ce naiba.
    3 3
  • ayyayaya Coco Jambo ayyayai... lasati-l ca el plutea pe la limita superioara a stratosferei cu joint in mana cand scria asta... hey coco jambo, dam o trompeta? batem un cui? huh?
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru