Rivali

Miercuri, 17 Martie 2021 | Concepte

Audi intenționează să lanseze A8L Horch, un rival pentru Mercedes-Maybach Clasa S

Audi pregătește în 2021 un facelift pentru modelul A8, ocazie cu care ar putea să ne facă cunoștință și cu o versiune Horch. Dar ce înseamnă Horch și de ce l-ar transforma într-un competitor direct pentru Mercedes-Maybach S-Class?
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen vrea ca noua platformă MEB să fie folosită și de rivali: “Sperăm să devină un standard nu doar pentru grupul VW”

Platforma modulară MEB, dedicată mașinilor electrice din Grupul Volkswagen, ar putea fi împrumutată și altor companii rivale. În acest sens, nemții poartă negocieri avansate cu alți competitori și speră ca MEB “să devină un standard nu doar pentru grupul VW”.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen pregătește un plan pe 10 ani: reduceri de costuri, alianțe cu rivalii și transformarea Audi într-un centru de dezvoltare pentru grup

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, va prezenta un plan pe 10 ani prin care grupul german vrea să-și reducă nivelul costurilor prin colaborarea cu constructorii rivali. Potrivit planului ce ar urma să fie publicat pe 16 noiembrie, Audi va deveni centrul de dezvoltare pentru grupul VW.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru