Romania

Miercuri, 10 Aprilie | Intern

Prețuri noul Citroen C3 în România: start de la 16.500 de euro

Citroen a anunțat oficial prețurile noului C3 cu motoare pe benzină pentru piața din România. Astfel, noul model de oraș propune un preț de pornire de 16.500 de euro în țara noastră.
Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Ford Focus ST Edition, un hot hatch pregătit pentru Nurburgring. Costă 40.000 de euro în România

Ford a prezentat oficial noul Focus ST Edition, o versiune modificată a hot hatch-ului ST. Noul model primește o suspensie reglabilă nouă, iar mașina vine și cu un document special pentru reglarea suspensiei pe circuitul Nurburgring.
Vineri, 05 Aprilie | Industrie

București, locul 2 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa

În urma celui mai recent studiu realizat de experții de la Moneybarn, Bucureștiul a ieșit pe locul 2 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa.
Marti, 02 Aprilie | Intern

Vânzările de mașini noi în România, scădere de 25% în martie. Toyota și Skoda, pe podium

Potrivit celor mai noi informații furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, piața auto din țara noastră a avut parte de o scădere de 25% în luna martie. În prima lună a primăverii au fost vândute peste 9100 de mașini noi.
Luni, 18 Martie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 13% în primele două luni

Potrivit Asociației Constructorilor de Automobile din România, producția de mașini din țara noastră a crescut cu peste 13% în primele două luni ale lui 2024. De asemenea, în luna februarie, producția de automobile s-a bucurat de o creștere de peste 3%.
Sambata, 16 Martie | Economic

Mașinile electrificate, a doua cea mai mare cotă de piață în România, în februarie

Potrivit unui nou raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile, cota de piață a mașinilor electrice și hibride a ajuns la 25% în luna februarie. Cele mai vândute mașini au fost cele cu motoare pe benzină.
Joi, 14 Martie | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa V facelift în România: start de la 60.200 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift este acum disponibil și în România. Noul monovolum pornește de la 60.200 de euro în țara noastră.
Luni, 11 Martie | Siguranta

România și Bulgaria, pe primele locuri în UE la numărul deceselor cauzate de accidente rutiere

Potrivit celor mai recente cifre publicate de Comisia Europeană, România și Bulgaria se regăsesc pe primele locuri din UE în ceea ce privește numărul deceselor cauzate de accidente rutiere.
Miercuri, 06 Martie | Intern

Vânzările de mașini noi în România au scăzut în februarie

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, piața auto din țara noastră a avut parte de o scădere de 9% în februarie. Totodată, piața de mașini second hand a crescut cu peste 16%.
Miercuri, 21 Februarie | Intern

România vrea investiții de peste 15 miliarde de lei în infrastructura rutieră, în 2024

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionel Scrioșteanu, țara noastră vrea să investească peste 15 miliarde de lei în infrastructura rutieră, în 2024.
Marti, 13 Februarie | Industrie

Lynk & Co continuă să crească în Europa. În 2024 ajunge și în România

Până la finalul anului 2024, marca Lynk & Co va fi prezentă în 19 țări europene, inclusiv în România.
Miercuri, 07 Februarie | Intern

Primii pași pentru o fabrică de reciclare a bateriilor litiu-ion în România

Țara noastră va avea o fabrică de reciclare a bateriilor litiu-ion. Uzina va avea o capacitate inițială de 10 tone pe zi, iar în primă fază vor fi investiți 40 de milioane de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 Ianuarie | Intern

Prețuri noul BMW Seria 5 în România: start de la 58.900 de euro

BMW a anunțat prețurile pentru noua Seria 5 pe piața din România. Berlina de clasă executive pornește de la 58.900 de euro în țara noastră.
Joi, 18 Ianuarie | Intern

Prețul lui Tesla Model Y a fost redus oficial pe piața din România

Tesla a anunțat oficial că a redus prețul de pornire pentru Model Y pe piața din România. Astfel, modelul electric pornește acum de la 43.000 de euro.
Marti, 16 Ianuarie | Intern

Dacia: vânzările au crescut cu 15% în România, în 2023. Logan, pe primul loc

Potrivit rezultatelor finale pentru anul 2023, vânzările Dacia pe piața noastră au crescut cu aproape 15%. Marca de la Mioveni are astfel o cotă de piață de aproape 29%.
Miercuri, 03 Ianuarie | Intern

OMV Petrom va cumpăra cea mai mare rețea de stații pentru mașini electrice din România: Renovatio

OMV Petrom a anunțat oficial că va prelua, în acest an, compania Renovatio Asset Management, cea mai mare rețea de încărcare pentru mașini electrice din România. De asemenea, compania petrolieră va achiziționa și 50% din acțiunile Electrocentrale Borzești, cel mai mare proiect de energie eoliană din țara noastră.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Intern

Vânzările de mașini electrice în România au crescut cu 41% în noiembrie

Potrivit unei noi analize realizate de publicația Profit.ro, vânzările de mașini electrice în România au crescut cu 41% în luna noiembrie. În același timp, vânzările de mașini cu motoare termice au avut o ușoară scădere.
Vineri, 08 Decembrie 2023 | Intern

Prețuri noua Toyota C-HR în România: start de la 33.700 de euro

Noua generație Toyota C-HR a ajuns oficial în România. Prețul de pornire al noului crossover hibrid este de 33.700 de euro în țara noastră.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Intern

Piața auto națională, creștere marginală în noiembrie

Potrivit celor mai noi date oferite de Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), au fost înmatriculate peste 11.100 de mașini noi în noiembrie. Asta înseamnă o creștere marginală, de numai 0.5%.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Intern

Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România

Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România, în cadrul unui eveniment susținut la Muzeul Imersiv al Noilor Arte. Cu această ocazie, aflăm și prețurile noilor modele în țara noastră.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru