Salonul Auto Beijing

Luni, 03 Ianuarie 2011 | Industrie

Chinezii de la BAIC sunt interesaţi de Pininfarina

Pininfarina este de vânzare, iar printre potenţialii clienţi se numără BAIC, Brilliance, Mahindra şi Magna Internaţional. Chinezii de la BAIC sunt favoriţii acestei licitaţii.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Modele noi

Chevrolet Amp concept vine la Detroit în 2011

Chevrolet va prezenta conceptul unui monovolum cu tren de propulsie electric la Detroit. Acesta s-ar putea numi Amp şi este strâns legat de conceptul MPV5 prezentat la Beijing.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Mediu

Volkswagen a prezentat conceptul unei biciclete electrice la Beijing

Volkswagen a prezentat bicicleta electrica bik.e la Salonul Auto de la Beijing. Aceasta este inca in stadiul de concept si nu prefigureaza un model de productie, cel putin nu in viitorul apropiat.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: BMW Gran Coupe ataca Porsche Panamera

Salonul Auto de la Beijing a marcat prezentarea lui BMW Gran Coupe, un coupe cu patru usi care va rivaliza modele precum Porsche Panamera, Mercedes-Benz CLS si Audi A7.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: Chevrolet a prezentat un crossover bazat pe Volt - MPV5

Chevrolet a creat inca un concept bazat pe Volt, care se numeste Volt MPV5 si reprezinta un crossover electric asistat cu o autonomie de 482 kilometri si un volum al portbagajului de 863 de litri.

Tag-uri similare

Chevrolet, Salon Auto, Concept, Chevrolet Volt, Volt, Beijing, Salonul Auto Beijing, Chevrolet Volt MPV5, concept Chevrolet, Volt MPV5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru