Salonul Auto de la Detroit

Vineri, 12 Ianuarie | Industrie

Salonul Auto de la Detroit, anulat în 2024. Revine în ianuarie 2025

Organizatorii Salonului Auto de la Detroit au anunțat că ediția din 2024 nu va mai avea loc. În schimb, evenimentul revine la începutul lunii ianuarie 2025.
Marti, 23 August 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Ford Mustang debutează în 15 septembrie

A șaptea generație Mustang va debuta în 15 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, anunță constructorul american de automobile.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Industrie

După 3 ani de absență, Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Va avea loc în septembrie

Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 25 septembrie. O lună mai târziu, de această dată în Europa, se va desfășura Salonul Auto de la Paris.
Duminica, 29 Martie 2020 | General

UPDATE: Ediția din acest an a Salonului Auto de la Detroit a fost anulată: centrul va fi transformat în spital

Ediția 2020 a Salonului Auto de la Detroit a fost anulată. TCF Center, spațiul în care evenimentul din Detroit avea loc, va fi transformat în spital pentru tratarea cazurilor de SARS-CoV-2.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Concepte

Primele imagini cu Lexus LC Convertible Concept: prototipul niponilor va fi expus la Detroit și anunță o versiune de serie

Lexus a publicat primele imagini cu viitorul concept LC Convertible. Prototipul va fi expus în premieră în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Modele noi

Aceasta este noua generație Toyota Supra: sportiva constructorului nipon, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea din Detroit

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată oficial în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Cu toate acestea, un clip de prezentare a ajuns deja pe internet.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Lexus RC F Track Edition: elemente de caroserie inspirate din motorsport și peste 480 CP

Lexus a publicat prima fotografie teaser cu viitorul RC F Track Edition. Modelul producătorului japonez va primi o serie de elemente de caroserie inspirate din cele utilizate pe versiunea de circuit RC F GT3, dar și un motor V8 de 5.0 litri cu peste 480 CP.
Marti, 10 Iulie 2018 | Industrie

Salonul Auto de la Detroit se reinventează din 2020: va avea loc în iulie și va include demonstrații în aer liber

Salonul Auto de la Detroit va fi mutat din ianuarie în iulie începând din 2020 și va avea un format nou care va include demonstrații în aer liber, ca reacție la retragerile constructorilor de la eveniment, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Modele noi

Fotografii din timpul testelor: noua generație Mercedes-Benz Clasa G va avea un mod special pentru momentele dificile din off-road

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G va fi expusă în premieră în 15 ianuarie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții vin cu o serie de informații noi și cu câteva imagini din timpul testelor.
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 | Modele noi

Oficial: noul Mercedes Clasa G va fi prezentat pe 15 ianuarie, la Detroit

Mercedes a anunțat că noua generație Clasa G va fi prezentată oficial pe data de 15 ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | General

Jaguar și Land Rover boicotează Salonul Auto de la Detroit: ”Nu există suficient interes din partea publicului”

Jaguar și Land Rover au anunțat că nu vor participa la ediția din acesta an a Salonului Auto de la Detroit, cel mai mare eveniment de profil din Statele Unite.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche 911 Targa GTS sărbătoreşte 50 de ani de la primul model Targa

Porsche 911 Targa GTS este surpriza constructorului german pentru Salonul Auto de la Detroit. Modelul dezvoltă 430 de cai putere şi poate atinge chiar şi 300 de km/h.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul SUV Jaguar va purta denumirea F-Pace şi va fi lansat în 2016

Viitorul SUV din gama Jaguar va purta denumirea oficială de F-Pace, anunţă un teaser video publicat chiar înainte de Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Lexus GS F: primele imagini cu rivalul modest al lui BMW M5 și Mercedes E63 AMG

Lexus va expune în cadrul Salonului Auto de la Detroit modelul de performanță GS F. Sedanul își propune să rivalizeze cu BMW M5 și Mercedes E63 AMG, însă ceea ce se ascunde sub capotă pare insuficient.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Beetle Dune Concept - imagini oficiale cu viitoarea broască pentru „off-road”

Volkswagen a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului Beetle Dune Concept, un exerciţiu de imaginaţie care ar putea să se materializeze în maxim doi ani.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Concepte

Kia GT4 Stinger - conceptul care confirmă ambiţiile coreene în segmentul coupe-urilor sportive

Kia a dezvăluit astăzi la Detroit primele informaţii şi imagini ale conceptului GT4 Stinger, replica sa pentru segmentul coupe-urilor sportive cu propulsie spate. Conceptul promite 315 cai putere, împachetaţi într-un design extrem de sportiv.
Duminica, 13 Ianuarie 2013 | Modele noi

Infiniti Q50 - prima imagine neoficială

Prima fotografie cu noul sedan Infiniti Q50 a ajuns întâmplător pe internet datorită site-ului canadian al mărcii premium. Noul model Infiniti va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | Modele noi

Lexus IS - un nou teaser înaintea dezvăluirii complete

Lexus va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Detroit noua generaţie a modelului IS, rivalul lui BMW Seria 3. Până atunci însă, japonezii au pregătit un nou teaser.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Detroit

Salonul Auto de la Detroit deschide balul în ceea ce priveşte noutăţile din lumea auto a anului 2012. Iată cele mai importante zece premiere de la Detroit.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Concepte

Conceptul-surpriză Lexus de la Detroit: o imagine a interiorului

Lexus aduce la Detroit un concept-surpriză. deocamdată, singurele două imagini pe care le avem sunt cele ale blocului optic frontal şi, de astăzi, a interiorului cu linii fluide interesante.

Tag-uri similare

Porsche, Nissan, Salonul Auto de la Detroit, vehicule electrice Nissan, Detroit 2009, Detroit 2010, vizitatori salon auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru