Salonul Auto de la Paris

Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Dacia Duster Air şi Sandero Black Touch, alte două surprize româneşti pentru Salonul de la Paris

Dacia va expune la Salonul Auto de la Paris două premiere dedicate exclusiv pieţei din Franţa. Este vorba despre Dacia Duster Air şi Sandero Black Touch.
Luni, 29 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Ghidul Salonului Auto de la Paris 2014: cât te costă să vezi cele mai tari maşini ale toamnei

Salonul Auto de la Paris îşi va deschide porţile săptămâna aceasta şi se va desfăşura în perioada 4-19 octombrie. Noi ne-am gândit să vă ajutăm să ajungeţi acolo şi am pregătit un ghid complet al evenimentului parizian.
Joi, 04 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Renault Espace: noua generaţie va fi lansată luna viitoare alături de divizia premium Initiale Paris

Programul Renault în cadrul Salonului Auto de la Paris va fi unul extrem de încărcat. Francezii vor dezvălui noua generaţie a familistului Espace, dar şi noua linie premium Initiale Paris.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Modele noi

Peugeot 2008 şi 3008 primesc ediţia specială Crossway

Peugeot va expune la Salonul Auto de la Paris o versiune specială a modelelor 2008 şi 3008, botezată Crossway şi dedicată tuturor celor cu spirit de aventură.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Interviu

Interviu cu Johan de Nysschen, noul preşedinte al mărcii Infiniti

Infiniti, marca premium din Japonia are un nou preşedinte. La Salonul Auto de la Paris a răspuns la câteva întrebări legate de viziunea sa asupra viitorul brandului Infiniti.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Rapid este singura premieră a celor de la Skoda

Skoda a lansat la Paris noul Rapid. Modelul promite să devină un best-seller în segmentul în care activează, mizând pe spaţiu interior oferit şi pe un preţ competitiv.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris 2012 aduce numeroasre modele noi prezentate în premieră în faţa publicului şi a presei. Am ales zece dintre acestea pentru a vedea ce ne aşteaptă în zilele următoare.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Feature

TOP 5: Concepte spectaculoase la Salonul Auto de la Paris 2012

Salonul Auto de la Paris 2012 începe în această săptămână cu o serie lungă de noutăţi şi numeroase concepte auto. Iată cinci dintre cele mai importante concepte ce vor fi prezente la Paris.
Sambata, 22 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Maserati GranCabrio MC Stradale - primele fotografii oficiale

Varianta Cabrio a supercarului italian Maserati GranTurismo MC Stradale au ajuns pe net doar cu câteva zile înainte de debutul oficial la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Range Rover - galerie foto completă şi video

Range Rover a publicat o galerie foto completă cu a patra generaţie a modelului omonim care va fi prezentată la Salonul Auto de la Paris de la sfârşitul lunii septembrie.
Miercuri, 15 August 2012 | PARIS 2012

Range Rover - imagini oficiale cu noua generație a modelului britanic

După ce ieri au putut vedea primele fotografii neoficiale cu noua generație Range Rover, astăzi constructorul britanic a anunțat oficial noul model. Noul SUV de lux britanic este cu 420 kg mai ușor față de generația anterioară.
Luni, 16 Iulie 2012 | Industrie

Lotus se retrage de la Salonul Auto de la Paris

Cel mai mare eveniment auto al finalului de an va fi privat de prezenţa mărcii britanice Lotus. Cauzele sunt unele economice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 25 Septembrie 2010 | PARIS 2010

SsangYong va prezenta la Paris modelul Korando

Constructorul coreean SsangYong va prezenta la Salonul Auto de la Paris modelul Korando. Pentru început, crossover-ul va dispune de un propulsor diesel de 178 de cai putere.
Duminica, 19 Septembrie 2010 | General

Lotus a prezentat câteva imagini cu maşina lui Dany Bahar

Lotus a publicat câteva fotografii cu maşina pe care Dany Bahar, directorul companiei, o conduce. Această strategie de marketing se află în strânsă legătură cu debutul noului Esprit care va avea loc la Salonul Auto de la Paris.
Sambata, 18 Septembrie 2010 | General

Personajele din filmul Cars vin la Salonul Auto de la Paris

Lightning McQueen, Bucşe sau Sally Carrera sunt doar câteva din personajele filmului de animaţie Cars. Acestea vor fi prezente în cadrul Salonului Auto de la Paris într-o zonă special dedicată copiilor.
Sambata, 18 Septembrie 2010 | Modele noi

Lamborghini va prezenta la Paris două modele noi

Lamborghini va prezenta la Salonul Auto de la Paris două modele noi. Primul dintre acesta va fi înlocuitorul lui Murcielago, iar cel de-al doilea poartă numele de cod 83X şi ar putea deveni succesorul lui Gallardo.
Duminica, 29 August 2010 | Modele noi

Primele imagini cu Citroen C4 Picasso facelift

Oficialii Citroen au dat publicităţii primele imagini cu noul C4 Picasso facelift. Monovolumul francez va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Sambata, 28 August 2010 | Modele noi

Chevrolet ar putea aduce la Paris Cruze hatchback

Constructorul american Chevrolet ar putea veni la Paris alături de un concept care prefigureză versiunea de serie a lui Cruze hatchback.
Duminica, 22 August 2010 | Modele noi

Hyundai nu va prezenta Veloster la Los Angeles

Oficialii Hyundai au negat zvonurile conform cărora versiunea de serie a lui Veloster Concept va fi lansată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Marti, 03 August 2010 | Modele noi

Peugeot va prezenta la Paris patru biciclete electrice

Peugeot va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris patru biciclete electrice. Acestea dispun de baterii litiu-ion şi au o capacitate cuprinsă între 7 şi 10 Ah.

Tag-uri similare

Mercedes, Mini, design, Porsche Panamera, Mini Countryman, Mercedes CLS, Salonul Auto de la Paris, Audi A7 Sportback, Renault Safrane, Samsung SM5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru