Lotus a prezentat câteva imagini cu maşina lui Dany Bahar

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 19.09.2010
Lotus a publicat câteva fotografii cu maşina pe care Dany Bahar, directorul companiei, o conduce. Această strategie de marketing se află în strânsă legătură cu debutul noului Esprit care va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Salonul Auto de la Paris se apropie cu paşi mari, iar constructorul britanic Lotus a lansat o campanie de marketing interesantă. Aceştia au făcut publice câteva fotografii cu maşina pe care Dany Bahar, directorul executiv al companiei, o conduce. Este vorba despre un exemplar Lotus Esprit fabricat în 2002 care dispune de un propulsor V8 şi care produce 350 de cai putere.

Acesta a suferit un program complet de restaurare şi a fost personalizat după gustul lui Dany Bahar. Mult aşteptatul Esprit îşi va face debutul în cadrul evenimentului parizian sub forma unui concept. Supercarul va miza pe două propulsoare Lexus, unul V8 şi unul V10, ultimul dintre acestea regăsindu-se şi pe actualul LF-A.

Lotus Esprit a debutat pentru prima oară la începutul anilor '70 şi a fost conceput de designer-ul italian Giorgetto Giugiaro. Constructorul britanic a asamblat 10.675 de exemplare ale lui Esprit, iar modelul a fost scos din producţia de serie în februarie 2004.

Via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru