Sofer

Vineri, 27 Mai 2016 | O lume nebuna

Un șofer de autobuz din China are în garaj un Lamborghini Gallardo și un Audi R8

Un tânăr șofer de autobuz din China conduce în timpul liber un Lamborghini Gallardo și un Audi R8. Ambele mașini îi aparțin.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Siguranta

Şoferii obezi prezintă un risc mai ridicat de deces în caz de accident

Un studiu publicat de reputata revistă de ştiinţă British Medical Journal arată că o dată cu masa corporală ridicată creşte şi riscul de deces în caz de accident.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Feature

FEATURE: Cum a apărut permisul de conducere

Este o banală bucată de plastic, dar ne dă dreptul de a conduce un automobil. Îl dorim de când facem 18 ani. Pentru mulţi e doar o necesitate, iar pentru alţi este o ambiţie. Permisul de conducere are o istorie interesantă.
Sambata, 11 Decembrie 2010 | General

STUDIU: Femeile ar trebui să petreacă mai mult timp la volan

Un studiu realizat de britanici a scos la iveală faptul că femeile ar trebui să petreacă mai mult timp la volan pentru a nu-şi pierde încrederea în sine şi în capacităţile lor de a şofa.
Vineri, 17 Iulie 2009 | O lume nebuna

Topul celor mai periculoase alimente consumate la volan

O companie de asigurari din Statele Unite a intocmit o lista cu cele mai periculoase alimente si bauturi pe care soferii le consuma la volan.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

4xVIDEO: Povestea unui orb pe care Ford l-a ajutat sa conduca din nou

Ford i-a intins o mana de ajutor lui Roger Keeney, un pasionat al automobilelor, care a orbit in urma cu 20 de ani intr-un accident de munca. Barbatul a avut ocazia de a se urca la volanul unui Mustang.
Marti, 28 Aprilie 2009 | Accidente exotice

Un rus de 19 ani distruge un Ferrari F430

Un tanar de 19 ani a fost implicat intr-un grav accident de circulatie la volanul unui Ferrari F430. Se pare ca soferul conducea cu aproape 200 de km/h cand a pierdut controlul masinii.
Joi, 05 Februarie 2009 | O lume nebuna

Un spaniol pretinde ca sofeaza fara permis de 46 de ani

Un barbat de 60 de ani din Spania a fost retinut de politisti pentru ca a fost prins la volan fara permis de conducere. Acesta a marturisit ca sofeaza de la 14 ani.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru