Un spaniol pretinde ca sofeaza fara permis de 46 de ani

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.02.2009
Un barbat de 60 de ani din Spania a fost retinut de politisti pentru ca a fost prins la volan fara permis de conducere. Acesta a marturisit ca sofeaza de la 14 ani.

Politia din Spania a prins un barbat de 60 de ani conducand fara permis, dupa ce a fost oprit la un control de rutina in vestul tarii. Batranul a marturisit faptul ca el conduce fara permis de la varsta de 14 ani. Spaniolul nu avea permis de conducere pentru ca era analfabet.

Cu toate acestea, barbatul a declarat ca a condus diverse vehicule, inclusiv camioane, fara nici un fel de problema. Politistii spanioli l-au sanctionat pe barbatul in cauza pentru ca a pus in pericol siguranta rutiera.

Via | Drive.au

Comentarii (5)

  • Genul asta de atitudini te fac sa realizezi cata prostie este in legile astea. Un tip despre care nu poti decat concluziona ca n-a avut accidente si probleme 42 ani conducand (ca doar n-a mai fost prins) sa-i dai amenda "pentru ca a pus in pericol siguranta rutiera" este o aberatie imensa.

    Bine ca nu pun in pericol circulatia incepatorii si femeile inapte dar un om cu experienta 42 ani si fara incidente pune in pericol.
    0 0
  • @zniki
    1. Atunci de ce ti-ar da amenda politistul, de exemplu, pentru depasirea limitei de viteza legale, chiar daca nici tu nici altul n-a patit nimic? Prin simpla atingere adusa legii si prin crearea unei stari de pericol te faci vinovat. Asta ca sa stii si tu.
    2. Ai uitat ca si tu ai fost incepator? De ce ai atitudinea asta fata de ei si de femei?
    0 0
  • CRISTI13
    Femeile sint cele mai inervante,antitalent si proaste,idioate la volan!!
    0 2
  • Mircea
    @CRISTI13 nick-ul tau spune tot, iar din vorba reiese ca nu ai mai mult de 13 ani
    @bitsi probabil el a pus in pericol siguranta rutiera acu 46 de ani cand s-a urcat prima data la volan si a inceput sa conduca prin trafic. Insa faptul ca nu a avut nici un incident pana acum dovedeste ca a fost om cu minte si calculat.
    Legea este tampita. Mai degraba amendezi unul care merge cu viteza, decat pe unul pe care l-ai oprit conducand legal de ani de zile, cu centura si toate alea dar care nu are permis. Ia zii, care pune circulatia in pericol mai mult ? ;)
    0 0
  • CRISTI13
    A fost odata...
    @Mircea draga,nick-ul meu nu are nici o treaba cu ce am spus mai sus,iar ca sa te linistesti in privinta varstei mele pot spune ca si pe permis am mai mult de 13 ani vechime asa ca nu te mai da tu tare destept,sofer de duminica ce esti,ca dc ai conduce numai un sfert din cat am uitat eu mi-ai da dreptate sau esti pe invers :0
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru