Super Bowl

Luni, 14 Februarie 2022 | Video

VIDEO: O colecție a reclamelor auto care au rulat anul acesta la Super Bowl

Cu ocazia celui mai mare eveniment sportiv al anului din SUA, Super Bowl, mai mulți producători auto au publicat câteva reclame haioase și de inspirație, cu modele noi, lansate în acest an pe piața americană.
Duminica, 13 Februarie 2022 | Video

VIDEO: Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek joacă în reclama BMW difuzată la Super Bowl

Cu ocazia celui mai mare eveniment sportiv din SUA, Super Bowl, BMW va prezenta o reclamă pentru modelul electric iX. În reclamă joacă Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek, în rolul zeilor greci antici Zeus și Hera.
Joi, 11 Februarie 2021 | General

GM ironizează dragostea norvegienilor pentru electrice. Audi și Ford răspund cu video-uri acide

Pentru reclama de anul acesta de la Super Bowl, General Motors l-a cooptat pe celebrul actor Will Ferrell și a ironizat dragostea norvegienilor pentru mașinile electrice. Audi și Ford nu aveau cum să lase o asemenea "îndrăzneală" nepedepsită.
Luni, 03 Februarie 2020 | General

Video. Bill Murray, Chris Evans, Maisie Williams și LeBron James au jucat în reclamele auto care au rulat în timpul Super Bowl 2020

Anul acesta, producătorii auto care au pregătit spoturi video cu ocazia Super Bowl LIV au mizat pe popularitatea vedetelor de la Hollywood. Maisie Williams (Arya Stark), Cobie Smulders, Bill Murray și Chris Evans au fost câțiva dintre actorii care au ales să joace în reclamele producătorilor auto.
Luni, 04 Februarie 2019 | General

Reclamele auto care au rulat în timpul Super Bowl 2019: Audi a promovat gama de electrice e-tron, iar Hyundai a mizat pe apetitul clienților pentru SUV-uri

Anul acesta, producătorii auto nu s-au înghesuit să pregătească spoturi pentru marea finală a Campionatului de Fotbal American. Cu toate acestea, constructorii implicați au pregătit discursuri speciale, vedete și efecte spectaculoase.
Luni, 05 Februarie 2018 | General

Top 3 spoturi auto la Super Bowl 2018: Jeep Wrangler câștigă "competiția" neoficială

Mirajul finalei Campionatului de Fotbal American nu a fost atât de puternic pentru constructorii auto în 2018. Cu toate acestea, efectele spectaculoase, vedetele și discursurile speciale nu au lipsit nici în acest an. Iată un top cu cele mai bune spoturi auto de la Super Bowl 2018.
Joi, 31 Mai 2012 | General

Chevrolet dă Super Bowl pe Liga Campionilor: va susţine Manchester United

General Motors a anunţat că a semnat un parteneriat cu cel mai iubit club de fotbal din lume: Manchester United. Înţelegerea îi va ajuta pe americani să câştige clienţi în Asia.
Luni, 21 Mai 2012 | General

General Motors nu va mai face reclame pentru Super Bowl 2013

GM a anunţat că se va retrage şi de la Super Bowl, după ce a renunţat la publicitatea pe Facebook. Constructorul american consideră nejustificate cheltuielile pe reclamele de Super Bowl.
Joi, 09 Februarie 2012 | General

Reclama lui Cadillac ATS, cea mai mare audienţă din istoria televiziunii americane

Reclama pregătită de Cadillac pentru finala Super Bowl de anul acesta a adunat un record impresionant de audienţă, cel mai mare din istoria televiziunii americane. Spotul are în prim plan noul ATS, rivalul lui BMW Seria 3.
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Video

Hyundai a pregătit trei reclame speciale pentru finala Super Bowl

Ca de obicei, constructorii auto îşi folosesc imaginaţia pentru a atrage cât mai mulţi fani prin reclamele pe care le prezintă la Super Bowl. Hyundai vine în acest an cu trei spoturi interesante.
Marti, 08 Februarie 2011 | Feature

FEATURE: Super Bowl şi reclamele auto de milioane de dolari

Şi anul acesta constructorii auto s-au înghesuit să îşi proiecteze reclama în timpul celui mai popular eveniment sportiv din America: Super Bowl. Automarket vă prezintă azi toate reclamele care au rulat cu ocazia finalei NFL.
Marti, 03 Februarie 2009 | Video

VIDEO: Nissan si-a facut reclama gratis la Super Bowl

In timp ce Audi si Hyundai au platit bani grei sa apara in reclamele Super Bowl, Nissan profita gratis de pe urma spotului Pepsi: un Nissan Cube e simbolul lumii moderne!
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Februarie 2009 | Video

VIDEO: Audi ia la misto BMW si Mercedes in reclama Super Bowl

Audi a realizat o reclama de top pentru A6 la Super Bowl. In prim-plan se afla personajul principal din "The Transporter".
Luni, 02 Februarie 2009 | Video

VIDEO: Reclama Bridgestone plina de umor la Super Bowl

Bridgestone a reusit sa se remarce printr-o reclama de senzatie in seria de reclame destinate Super Bowl.
Vineri, 30 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Cele cinci reclame Hyundai, pregatite pentru Super Bowl

Hyundai a publicat cele cinci reclame pregatite pentru Super Bowl. Spoturile elogiaza performantele obtinute de coreeni pe piata americana cu Genesis.
Joi, 22 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Drift-uri cu Hyundai Genesis Coupe

Hyundai Genesis Coupe se pregateste pentru Super Bowl. Iata o sedinta de filmari la un spot publicitar care va fi difuzat la cel mai vizionat eveniment sportiv din SUA!

Tag-uri similare

Audi, Nissan, Hyundai, Coupe, reclama, America, Genesis, A6, Bridgestone, promovare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru