VIDEO: Audi ia la misto BMW si Mercedes in reclama Super Bowl

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 02.02.2009
Audi a realizat o reclama de top pentru A6 la Super Bowl. In prim-plan se afla personajul principal din "The Transporter".

Comentarii (27)

  • injosirea maxima cand Jason Statham face figura aia dezamagita la vederea lui Lexus si prefera sa fuga "on foot"
    0 0
  • aoleu
    ce-mi "plac" mie reclamele astea care prezinta unele masini drept sfidatoare ale legilor gravitatiei...parca n-ar avea tot cauciucuri...
    in plus de asta, din reclama inteleg ca noul A6 e ceva mai bun decat o cobra, un ursulet sau un lexus de acum 10-15 ani...bun asa...si seria 5 probabil ii da 10 clase.:)))
    0 0
  • super tare reclama
    Pentru cei care au ursulet si cobra pe acasa audi a trebuit sa le faca in ciuda cu o asemenea masina.Frumos faptul ca Audi isi arata concurentii directi de acum 15 ani.Cei cu Audi 80 acasa o sa adore reclama asta........
    0 0
  • Daca il prind pe asta ii rup picioarele
    A facut varza un Mercedes w109 care e o masina scumpa acum si destul de rara ... pentru ce ?

    Audi e o masina destul de buna ... pacat ca incepe sa consume ulei de la primul Km facut ...
    0 0
  • bibicu
    habar n-aveti... comentati aiurea
    bah fratilor voi aveti a6 de sunteti in masura sa comentati? va spun eu din proprie exp. k nu consuma strop de ulei si e o masina nu destul de buna ci geniala, asa k mai ganditi si incercati inainte sa comentati aiurea...;) no offense
    0 0
  • @Automarket - MM - prin...
    Mestereeee,
    Se numeste prim-plan, nu prin-plan. Asta ti-o trec la greseli din lipsa de cunostinte generale nu la typo, oricat ai vrea sa ma convingi!
    0 0
  • mircea
    @Theo
    Trece-o unde vrei, dar nu cred ca exista vreun roman, oricat de cult ar fi sau n-ar fi, sa nu stie ca prim-plan e prim-plan :) Am facut TV si fotografie la greu, crezi ca e typo au ba?

    Hai ca se poate.

    Sorry si merci de aratare :)
    0 0
  • You're fast!
    Te misti repede, Mestere! :D
    0 0
  • mircea
    @Theo
    Fac tot ce pot, it's my job. Si da, citesc toate comentariile care apar pe site. Pana acum sunt, in total, fix 86104. E bine ca nu toate au treaba cu mine :)
    0 0
  • @Automarket - MM
    Ok, daca ai experienta pe care o pretinzi, te-am iertat. Da atunci zi-mi si mie: cum dracu se face ca articolele voastre arata de parca ar fi scrise de copii de 18-19 ani analfabeti? Aveti norma de 20 de articole pe zi? Chiar n-aveti timp sa recititi cele 50-100 de cuvinte inainte sa le publicati? (nu ma refer la cazu de fatsa, unde sunt 15).

    Chiar ar fi interesant sa aflam raspunsu tau, ca va tot injuram pe subiectu asta. Hai! Creati-va circumstante atenuante.
    0 0
  • mircea
    @Theo
    In unele cazuri e vorba de probleme de redactare. recunosc asta si am facut-o intotdeauna. Dar niciodata nu am spus ca avem redactorii care vor schimba presa auto din Romania. Oamenii invata, se agita, fac greseli si promit sa nu le repete afterwards.

    In foarte foarte multe cazuri cand suntem injurati, greselile sunt pur si simplu de typo. Dar mi-am pierdut de foarte mult timp nervii de a le explica celor care sar ca arsi cand scriem "mainuta" in loc de "maimuta". And so on.

    Nu avem corector. Ar fi greu, avand in vedere faptul ca facem live ceea ce altii, din presa scrisa, mai ales, fac prin filtre. Nu caut scuze, dar e o explicatie normala, simpla, pe care ai vedea-o clar daca ai petrece o zi cu noi, de exemplu.

    Stiu ca, uneori, graba strica treaba, dar stiu probabil la fel de bine faptul ca m-am indragostit de meseria asta tocmai pentru ca mi-a placut la nebunie limba romana, lexicul, vocabularul si gramatica. Probabil ar trebui sa cercetezi prin scoli ca sa vezi asta :)

    Thanks. Hai, c-avem treaba :)
    0 0
  • @Automarket - MM
    3 raspunsuri pe acelasi articol ... e un record pentru mine. Nu mai raspunde, ca am inteles ca aveti de lucru.

    Acum mult timp (zeci de ani), in toate redactiile era cate un post care se numea "capul limpede". Documentati-va si daca vi se pare util, incercati.

    Succes in continuare.
    0 0
  • anonim
    ioio
    pt primul coment @ioio:se poate fugii si altfel...sa revenim la subiect a6 chiar este o masina uimitoare iar reclama o dovedeste :)
    0 0
  • dumnezeule, sa distrugi o frumusete de masina ca cea din reclama ( mercedesul vechi ) pt un audi care il vezi la fiecare colt ( A6 ) ?!!? mai bine faceau praf 12 duzini de A2.
    0 0
  • Bogdan
    Audi de nota 4
    Astia de la audi sunf fraieri tare... In locul lor, luam un avion F16, scriam pe el AUDI A6 QUATTRO SUPERCHARGED si luam un amarat de BMW M5 si care ajungea primul la 5000 metri altitudine castiga. Nu era mai interesant?
    P.S. nu contest aici calitatea /performanta/ frumusetea/fiabilitatea/ etc. unei masini audi. Dar totusi, sa compari o masina din 2009 cu una din mileniul trecut? nu cred ca asa iti faci clienti. Cred ca si un pusti de 7 ani si-ar da seamna ca aceasta comparatie e total deplasata.
    0 0
  • voi spuneti audi si eu va zic cand sa trageti apa ok?
    mi se pare cea mai josnica reclama, si audi nu se afla la prima de genu.e un mod patetic de a te "baga in paine", incercand sa arate lumii ca AUDI POATE!.sincer pe mine nu ma convins.din cate am vazut ei vor sa arate ca mercedesul nu e pt condus sportiv, mare si greoi acesta avand un comportament subvirator, pe cand bmw-ul unul supravirator cu care pierzi controlul.Ma intreb oare de ce un bmw rwd bate un rs4 awd pe circuit?tinand cont ca rs4 are cuplu si horsepower la fel.Eu vad audi ca pe o marca cu o filozofie chinezeasca dar cu mai mult gust si simt.Adica, iei cel mai bun la un capitol, cel mai bun la altul, le combini pe amandoua astfel incat sa fi tu cel mai tare, doar ca nici lor, nici la chinezi nu le iese.:)).Audi are mare noroc ca are mult mai mult suport financiar decat bmw sau mercedes mai ales in momentele astea, audi inca e o marca care traieste din istoria audi coupe quattro din '80 cand se batea la grupa b.Saracii inca nu sio dat seama ca un bmw x-drive le cam rupe gura.Nici macar la lexus nu au ce comenta.

    Audi e un concurent bun...... pentru VW, Skoda, Seat si acolo ar trebui ei sa se limiteze.Ca la divizia A. nu au ce cauta.

    Acuma posesorii de audi sa-mi sara in cap, ca audi, ca r8, ca rs4 ca rs6.Ce sa va zic voua fratilor? e usor sa te lauzi ca esti tare cand mergi cu cosul de cumparaturi la lamborhinii si iti tragi masina cu piesele lor.Asa poate oricine.

    In concluzie? Audi nu a ajuns la sportivitatea si feelingul bmw-ului si nici la confortul mercedesului.E un compromis intre cele doua, care il multumeste pe soferul de rand, dar care nu-l satisface nici pe cel care vrea lux, nici pe cel care vrea sport.
    0 0
  • @mester
    mestere nu-ti face griji, ca nu suntem analfabeti sa nu ne dam seama ca te referi la maimute sau mai stiu eu ce, doar ca unii vor sa ne arate ca au luat 10 cu steluta la gramatica.Stirea conteaza, si daca chiar exista cineva care nu mai poate intelege stirea deoarece lipseste o litera din 1000 inseamna ca e un pic redus sau obosit.Tinetio tot asa, cu tot cu greseli ca altfel nu ati fi oameni.Decat sa pierdeti timpu cu curectari inutile, mai bine mai bagati o stire in plus si mai dezvoltati site-u.
    0 0
  • rugaminte
    Domnu' redactor, va rog eu frumos, nu mai stalciti romana cu englezisme cand vorbiti cu ceilalti utilizatori, ca nu e frumos si zgarie rau urechea.
    Si sa stiti ca nu sunt vreun grandpa sa ma simt ofuscat de tineretul de today. Asa ca please, mai careful de acum inainte, ok? Thanks mult de tot.
    0 0
  • mircea
    @bobo
    Cheers, mate! :)

    Asa facem, daca doriti dumneavoastra.
    0 0
  • @Mowgli
    Prietene, cauta si tu ceva mai bun de facut... nu mai comenta aiurea ca iti iese in cel mai execrabil mod posibil. Intai pune mana de te informeaza. Daca nu reusesti nici asa mergi in jungla... ca de acolo te tragi!
    0 0
  • @????
    sarut-mana tovarase, sa traiti.daca spui tu asa voi face.totusi, nu-mi dai mai multe detalii?la ce te referi cand zici comentariu aiurea?sa ma informez in legatura cu ce?jungla ii inchisa pentru renovare.
    0 0
  • mda
    @mowgli
    In momentul in care spui ca Audi ar trebui sa concureze cu Seat, VW sau Skoda, sunt convins ca ai probleme mari, prietene.

    Un glont te-ar putea scuti de stress. Fie el si de cauciuc (glontul) ;)

    Cheers
    0 0
  • fan audi
    nu are rost sa comentez pt cei cu bmw urile care nu stiu ce inseamna audi asa ca hai audi bafta si dai bataie la fund si la bmw si la mercedees
    0 0
  • Cosmyn
    @mdea
    Eu am seria 5,si sunt de acord k a6 e un rival puternic,dar totusi,reclama asta... :))) nu sugereaza absout nimic despre rivalitatea dintre cele 3 marci.
    1 0
  • Tare reclama oricum..lasand deoparte rivalitatea intre masini
    1 0
  • E aiurea reclama se cam lauda e logik ca noul a6 poate face o cobra si un ursulet dar ia sal compare cu un a80 e clar ca mercdes ii da chix
    1 0
  • este destul de misto
    imi plac masinile marca BMW
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru