Supra

Luni, 10 Decembrie 2018 | Concepte

Prima imagine teaser cu viitorul Toyota GR Supra Super GT: japonezii pregătesc o versiune de circuit a legendarului Supra

Toyota a publicat prima imagine teaser cu viitorul concept GR Supra Super GT, o versiune de circuit a legandarului Supra. Prototipul va fi expus în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Modele noi

Teaser foto cu viitorul Toyota Supra: modelul constructorului japonez debutează în ianuarie 2019

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată oficial în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Debutul comercial este programat pentru prima jumătate a anului viitor.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație Toyota Supra debutează în cadrul Salonului Auto de la Detroit: fanii din Germania pot rezerva modelul prin intermediul unei platforme online

Oficialii Toyota au anunțat că noua generație Supra va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în luna ianuarie a anului viitor. Conform informațiilor, vârful de gamă ar urma să vină cu un motor cu șase cilindri în linie preluat din oferta BMW.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Noua generație Toyota Supra va cântări 1.500 de kilograme: modelul nipon integrează un motor cu șase cilindri în linie și debutează până la finalul anului

Prototipul Toyota Supra a fost prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed. Versiunea de serie va debuta până la finalul acestui an, iar conform zvonurilor, motorul cu șase cilindri în linie va dezvolta 335 CP și 500 Nm.
Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi

Prototipul Toyota Supra debutează în cadrul Goodwood Festival of Speed: japonezii promit un motor cu șase cilindri în linie și putere livrată pe puntea spate

Prototipul Toyota Supra va fi prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 12 - 15 iulie. Exemplarul va fi acoperit cu camuflajul specific Toyota Gazoo Racing și va putea fi admirat și pe traseul de viteză pregătit de organizatori.
Luni, 30 Aprilie 2018 | General

Toyota GR Supra Racing Concept: prototipul poate fi pilotat în mediul virtual

Conceptul Toyota GR Supra Racing poate fi pilotat în mediul virtual. Prototipul este disponibil în Gran Turismo Sport, joc video oferit exclusiv pe platforma PlayStation 4.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Toyota Supra: 1.500 de kilograme și 3.8 secunde pentru 0-100 km/h

O publicație din Japonia oferă o serie de informații neoficiale despre viitorul Toyota Supra. Aceasta susține că noul model va avea o masă totală de circa 1.500 de kilograme, iar accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în 3.8 secunde.
Marti, 13 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser cu noua Toyota Supra: modelul sportiv va debuta la Salonul Auto de la Geneva

Toyota a publicat primul teaser cu noua Supra, sportiva niponă urmând să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Toyota Supra ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: zvonurile spun că vom vedea mai multe versiuni

Apropiații companiei Toyota spun că noul Supra va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Aceleași surse afirmă că sportiva niponă o să poate semnătura Gazoo Racing și o să fie oferită în mai multe versiuni de putere.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Modele noi

Confirmare oficială: urmașul lui Toyota Supra nu debutează în cadrul Salonului Auto de la Detroit

Unul dintre oficialii Toyota a declarat că urmașul lui Supra nu o să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Detroit, așa cum susțineau mai multe zvonuri. Mai mult, este posibil ca modelul sportiv să nu fie lansat sub denumirea de Supra.
Marti, 19 Septembrie 2017 | General

Toyota are planuri mari: denumirea Celica ar putea reveni în gama japonezilor

Toyota vrea să cucerească fanii cu un nou nume cu tradiție: Celica. Zvonurile spun că am putea asista la nașterea unei sportive cu tracțiune față sau la redenumirea modelului GT86.
Joi, 09 Iunie 2011 | Video

2xVIDEO: Un drifter profesionist face spectacol la Gumball3000

Derek Buttler, un drifter irlandez, a făcut "cerculeţe" în jurul unui Cadillac Escalade şi a unui Bugatti Veyron, totul la bordul modelului Toyota Supra "din dotare".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 August 2010 | Modele noi

Toyota FT-86 va fi mai ieftin decât se credea iniţial

Toyota FT-86 ar putea fi mult mai ieftin decât anticipau îniţial vocile din industria auto. Astfel, modelul ar putea costa echivalentul a 16.000 de dolari în Japonia la momentul lansării.
Duminica, 01 August 2010 | Autoipoteze

Versiunea de serie a conceptul Toyota FT-86 s-ar putea numi Supra

Versiunea de serie a conceptului Toyota FT-86 ar putea purta numele de Supra. Oficialii constructorului japonez au reînregistrat acest nume la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA.
Marti, 23 Iunie 2009 | Modele noi

Toyota va lansa succesorul lui Supra in 2011

Cea de-a cincea generatie a Toyota Supra va fi disponibila si intr-o versiune hibrida. Motorul sau este preluat din gama Lexus si va dezvolta circa 400 CP.
Joi, 19 Martie 2009 | Autoipoteze

Toyota MR2 va reveni pe piata in versiune hibrida

Toyota a dezvaluit faptul ca pregateste o versiune hibrida a lui MR2, care va fi un rival al viitorului Honda CR-Z.

Tag-uri similare

Toyota, Honda, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, hibrid, Subaru, Prius, Tokyo, CR-Z
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru