Tavascan

Duminica, 23 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Acesta este Cupra Tavascan, fratele spaniol al lui Volkswagen ID.5

După lungi așteptări și campanii de teasing demne de filmele de la Hollywood, cei de la Cupra au dezvăluit în sfârșit al doilea lor model complet electric: Tavascan. Este un SUV coupe cu până la 340 de cai.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Industrie

Volkswagen va comercializa în Europa mașini produse în China

Gigantul german va comercializa, pe Bătrânul Continent, mașini produse în China. Este vorba despre versiunea de producție a conceptului Cupra Tavascan.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Modele noi

Cupra dezvăluie noile SUV-uri Terramar și Tavascan. Cel dintâi model va fi ultimul al mărcii cu motoare termice

Cupra a oferit primele imagini cu viitoarele modele de serie Terramar și Tavascan. Noul Terramar are un propulsor hibrid și este ultimul model al mărcii care va fi oferit cu un motor termic. De cealaltă parte, Tavascan este un SUV electric înrudit cu Volkswagen ID 5. Ambele modele vor fi lansate în 2024.
Luni, 22 Martie 2021 | Industrie

SUV-ul electric Cupra Tavascan va intra în producție în 2024

Cupra a confirmat că prototipul Tavascan va primi o versiune de serie, iar producția va începe în 2024, potrivit informațiilor din presa britanică.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Conceptul electric Cupra Tavascan ar putea primi o versiune de serie în 2024: “Ne luptăm ca visul nostru să devină realitate”

Noul șef de la Cupra spune că Tavascan, conceptul electric prezentat anul trecut, ar putea să aibă o versiune de serie cel mai devreme în 2024. “Ne luptăm ca visul nostru să devină realitate,” a declarat Wayne Griffiths.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Concepte

Cupra prezintă conceptul Tavascan: SUV-ul electric are 306 CP și autonomie de 450 de kilometri

Cupra a prezentat Tavascan, conceptul unui SUV electric ce dezvoltă 306 CP și care promite o autonomie de până la 450 de kilometri cu ajutorul bateriei de 77 kWh. Conceptul Tavascan poate parcurge repriza 0-100 km/h în mai puțin de 6.5 secunde.

Tag-uri similare

SUV electric, Cupra, concept electric, Cupra electric, Tavascan, Cupra Tavascan, Tavascan SUV electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru