Trulli

Luni, 09 Noiembrie 2009 | Formula 1

Trulli si Villeneuve, pe lista celor de la Lotus F1 Team

Lotus este interesata de serviciile lui Jarno Trulli si Jacques Villenuve pentru sezonul 2010, in timp ce un contract cu Kamui Kobayshi este ingreunat de lipsa de experienta a acestuia.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli, fericit sa lupte pentru primele pozitii

Jarno Trulli este incantat ca a avut din nou oportunitatea sa lupte pentru primele pozitii in calificari, in timp ce Kamui Kobayashi este satisfacut de locul 12 obtinut pe grila de start.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | F1 Short

Toyota anticipeaza progrese in calificari

Jarno Trulli si Kamui Kobayashi si-au exprimat increderea ca pot obtine rezultat bun in calificarile pentru Marele Premiu din Abu Dhabi.
Joi, 29 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli si Sutil se cearta pe tema accidentului din Brazilia

Jarno Trulli si Adrian Sutil au continuat discutiile in contradictoriu pe tema accidentului din Brazilia, fiecare dintre ei sustinandu-si punctul de vedere la conferinta de presa a FIA.
Marti, 27 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi spera sa castige puncte la Abu Dhabi

Kamui Kobayshi isi propune sa castige primele sale puncte in Formula 1 in Marele Premiu din Abu Dhabi, iar Jarno Trulli este increzator ca poate obtine la randul sau un rezultat bun.
Marti, 20 Octombrie 2009 | Formula 1

Toyota confirma oferta pentru Raikkonen

Toyota a confirmat ca i-a facut o oferta lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2010, insa asteapta in continuare un raspuns din partea pilotului finlandez.
Marti, 20 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli: "Sutil a pilotat extrem de periculos in Brazilia"

Jarno Trulli sustine ca a avut o reactie violenta la adresa lui Adrian Sutil deoarece germanul a pilotat foarte percilos in primul tur al cursei de la Interlagos.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Trulli asteapta o decizie din partea Toyota

Jarno Trulli a confirmat ca asteapta o decizie din partea echipei Toyota in privinta bugetului pentru sezonul vviitor inainte de a stabili pentru ce echipa va concura in 2010.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren si Trulli, amendati pentru incidentele de la Interlagos

McLaren si Jarno Trulli au fost amendati pentru doua incidente separate petrecute in primele tururi ale Marelui Premiu al Braziliei, iar Heikki Kovalainen a fost penalizat cu 25 de secunde.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi, laudat pentru debutul reusit in Formula 1

Kamui Kobayashi este laudat pentru prestatia buna la debutul absolut in Formula 1, in timp ce Jarno Trulli il acuza pe Adrian Sutil de provocarea accidentului in urma caruia a abandonat.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi, incantat sde locul 11 la primul sau Grand Prix

Kamui Kobayashi este multumit ca a obtinut locul 11 in calificari in primul sau Mare Premiu din cariera, insa admite ca a comis o greseala care l-a costat accederea in Q3.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Toyota, increzatori intr-un rezultat bun in Brazilia

Jarno Trulli si Kamui Kobayashi sunt optimisti in perspectiva Marele Premiu al Braziliei dupa primele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi, incantat sa concureze in Brazilia

Kamui Kobayashi si-a exprimat satisfactia ca va debuta in Formula 1 in Marele Premiu al Braziliei, in timp ce Jarno Trulli spera intr-un final bun de sezon alaturi de Toyota.
Luni, 12 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli, tentat sa concureze pentru Lotus in 2010

Jarno Trulli si-a manifestat interesul de a concura pentru noua echipa Lotus in sezonul 2010, intrucat team-ul este condus de Mike Gascoyne, cu care a colaborat in trecut.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli: "Nu renunt la F1 pentru NASCAR"

Jarno Trulli spune ca este determinat sa ramana in Formula 1 si in sezonul 2010, in ciuda faptului ca va efectua un test de doua zile in NASCAR.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli: "Glock va reveni in forta"

Jarno Trulli este convins ca Timo Glock va obtine rezultate bune la revenirea dupa accidentul de la Suzuka si spera ca monopostul Toyota sa fie competitiv la Interlagos.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli, incantat de podiumul realizat in Japonia

Jarno Trulli este fericit ca a obtinut un loc pe podium in cursa de pe propriul teren al echipei sale, Toyota.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli spera sa termine pe podium in Japonia

Jarno Trulli isi propune sa obtina al doilea podium consecutiv pentru Toyota in cursa de pe circuitul de casa al echipei japoneze.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli spera intr-o vreme mai buna

Jarno Trulli spera ca vremea se va imbunatati in calificarile de sambata de la Suzuka, intrucat nu a obtinut niciun fel de date in antrenamente din cauza ploii.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

Toyota negociaza cu Glock si Trulli

Toyota a confirmat ca Timo Glock si Jarno Trulli pastreaza sanse de a pilota pentru echipa si in 2010, insa germanul este optimist ca isi poate gasi la nevoie si un alt team pentru sezonul viitor.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Lotus, Williams, regulament, Toro Rosso, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru