Vanzari Dacia Sandero

Vineri, 29 Martie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în primele două luni

Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor în Europa după primele două luni. Modelul subcompact al constructorului român a fost vândut în peste 45.800 de exemplare.
Joi, 22 Februarie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină din Europa în ianuarie. Tesla Model Y nu intră în top 10

Potrivit celor mai recente cifre, Dacia Sandero a încheiat prima lună din 2024 pe primul loc în clasamentul celor mai vândute mașini din Europa. Tesla Model Y, fostul lider, nu a intrat în top 10.
Joi, 20 Iulie 2023 | Economic

Dacia Sandero, al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023

Dacia Sandero a fost al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023. Locul fruntaș îl ocupă Tesla Model Y, iar podiumul este completat de Volkswagen T-Roc.
Marti, 23 Mai 2023 | Economic

Dacia Sandero redevine cel mai vândut model din Europa. Opel Corsa pe 2

În luna aprilie, Dacia Sandero a revenit pe locul 1 în topul celor mai vândute modele din Europa. Opel Corsa s-a clasat pe locul al doilea, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Volkswagen T-Roc.
Luni, 20 Martie 2023 | Industrie

Dacia Sandero, numărul 1 în Europa pentru a doua lună consecutivă

Dacia Sandero a fost cel mai bine vândut model pe Bătrânul Continent, în luna februarie. Sandero a reușit aceeași performanță în luna ianuarie 2023.
Vineri, 27 August 2021 | Industrie

PREMIERĂ: Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna iulie

Pentru prima dată de la lansare, Dacia Sandero a obținut prima poziție în clasamentul vânzărilor europene pe o singură lună. În iulie, Sandero a depășit modele precum Volkswagen Golf și Toyota Yaris.
Vineri, 05 Martie 2021 | Economic

Dacia Sandero a depășit Renault Clio în Franța. Este al doilea cel mai vândut vehicul din țară

Potrivit celor mai recente cifre, Dacia Sandero a fost al doilea cel mai comercializat model din Franța în primele două luni ale anului. Această performanță pune Sandero în fața geamănului mai bine echipat, Renault Clio.
Sambata, 27 Aprilie 2019 | Economic

Vânzările Dacia la nivel global au crescut cu 7.2% în primele trei luni ale anului: Duster se apropie de Sandero

Dacia a vândut 184.000 de mașini la nivel global în primele trei luni ale anului, în contextul în care Duster și-a dublat numărul de clienți și s-a apropiat de liderul Sandero.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Intern

Topul celor mai vândute modele în România în primele 10 luni: Dacia domină podiumul, iar Renault Clio rămâne în fața lui Skoda Octavia

Dacia Logan, Duster și Sandero rămân cele mai vândute modele din România și după primele 10 luni ale anului, în timp ce Renault Clio și-a consolidat locul 4 în fața lui Skoda Octavia.
Marti, 24 Iulie 2018 | Intern

Renault Clio detronează Skoda Octavia după 7 ani: subcompacta franceză a devenit cea mai vândută mașină de import în România

Renault Clio s-a comercializat în 2.826 de unități în prima jumătate a anului și a devenit cea mai vândută mașină de import în România, după ce a învins liderul din ultimii 7 ani, Skoda Octavia.
Marti, 26 Iunie 2018 | Economic

Dacia Sandero, locul 6 în topul celor mai vândute modele în Europa în luna mai. Subcompacta de la Mioveni amenință liderii segmentului

Dacia Sandero s-a comercializat în 21.520 de unități în luna mai și a ocupat locul 6 în topul celor mai vândute modele în Europa, apropiindu-se la numai 1.000 de unități de Ford Fiesta, care ocupă locul 3 în segmentul subcompactelor.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Economic

Topul celor mai vândute mașini în lume în primele patru luni ale anului: Ford F-150 învinge Corolla și Golf. Dacia Sandero, locul 43

Ford F-150 este cea mai vândută mașină în primele patru luni ale anului cu peste 336.000 de unități și este urmată de Toyota Corolla și Volkswagen Golf, în timp ce Dacia Sandero ocupă locul 43 cu peste 123.000 de unități.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Economic

Nissan Qashqai a devenit al doilea cel mai vândut model din Europa, după Volkswagen Golf. Dacia Sandero, locul 24

Volkswagen Golf a rămas și în septembrie cel mai bine vândut model din Europa, însă Nissan Qashqai a urcat spectaculos pe locul 2, element care evidențiază creșterea SUV-urilor. Dacia Sandero este pe 24, în creștere cu peste 8%.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Economic

Grupul Renault a vândut 10 milioane de mașini accesibile: 47% sunt sub brandul Dacia

Grupul Renault a atins pragul de 10 milioane de mașini accesibile vândute începând din 2004. Dintre acestea, 47% poartă sigla Dacia.
Luni, 06 Martie 2017 | Industrie

Dacia Sandero rămâne preferata francezilor: primul loc la vânzările către persoane fizice în februarie, după o creștere de 20%

Dacia Sandero este în continuare cea mai vândută mașină în Franța pentru persoane fizice, după o creștere cu 20% a vânzărilor în luna februarie. Dacia Duster ocupă locul 6 în același clasament.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Industrie

Dacia spulberă concurenţa franceză chiar în Hexagon: cotă de piaţă de peste 11% pe segmentul persoanelor fizice

Dacia a ajuns la o cotă de piaţă de 11.5% în rândul persoanelor fizice din Franţa, după ce vânzările au crescut în august cu 42%.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Dacia Sandero este de neoprit: a ajuns la o cotă de piaţă de 6% din vânzările pentru persoane fizice din Franţa

Dacia Sandero este pentru a patra lună consecutiv cea mai vândută maşină către persoane fizice din Franţa şi şi-a mărit cota de piaţă la 6%.
Luni, 11 Iulie 2016 | Economic

România conduce Franţa la pauză: Dacia Sandero, cea mai vândută maşină în Hexagon în rândul persoanelor fizice în prima jumătate a anului

Dacia Sandero este maşina care s-a vanduut cel mai bine în Franţa în prima jumătate a anului în rândul persoanelor fizice, după ce a învins Peugeot 208 şi Renault Clio.
Joi, 05 Mai 2016 | Economic

Pe primul loc: în aprilie, Dacia Sandero a fost cea mai vândută maşină către persoanele fizice în Franţa

Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută maşină către persoanele fizice din Franţa în luna aprilie, după ce a reuşit să devanseze Renault Clio şi Peugeot 208.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Dacia Sandero este al şaselea cel mai bine vândut model din Franţa

Dacia Sandero este a şasea cea mai bine vândută maşină din Franţa în primele nouă luni ale anului. Subcompacta din Mioveni are o cotă de piaţă de 2.3%, luptând cot la cot cu modelele franţuzeşti.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Sandero, vanzari Dacia, vanzari Dacia Sandero, Dacia Franta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru