Vanzari Germania

Luni, 05 Martie 2018 | Industrie

Interzicerea mașinilor diesel în orașe are deja efecte: doar 32% dintre mașinile vândute în februarie au fost diesel

Doar 32.5% dintre mașinile comercializate în Germania în luna februarie au avut propulsie diesel, în timp ce unitățile cu motoare pe benzină au ajuns la aproape 63%.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Industrie

Vânzările de mașini diesel se prăbușesc în Franța, dar Dacia face notă discordantă: a vândut cu 27% mai multe unități diesel în Hexagon

Franța a raportat o scădere a vânzărilor de mașini diesel de 12% în luna ianuarie, însă situația este la polul opus pentru Dacia: datorită popularității lui Duster, marca de la Mioveni a vândut cu 27% mai multe vehicule diesel.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Economic

Dacia își consolidează vânzările în Germania și Franța: creșteri de 40% și 12% în octombrie

Vânzările Dacia în Germania au crescut cu 40% în luna octombrie la peste 4.000 de unități, în timp ce pe piața franceză a comercializat peste 8.000 de unități, corespunzător unei creșteri de 12%.
Vineri, 03 Martie 2017 | Industrie

Interesul pentru diesel începe să scadă: vest-europenii cumpără mai puține mașini diesel în așteptarea noilor reguli pentru poluare

Vânzările de mașini diesel din Europa de Vest au scăzut pe fondul incertitudinilor cu privire la măsurile anti-poluare planificate de autorități.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Piaţa auto germană, în derivă în luna iulie: vânzările Volkswagen, Skoda şi Seat au scăzut cu peste 11%

Piaţa auto din Germania a înregistrat o diminuare surprinzătoare de aproape 4% în luna iulie, după ce Grupul Volkswagen a raportat scăderi semnificative pentru aproape toate mărcile pe care le deţine.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Industrie

Tesla vrea să vândă 10.000 de maşini electrice pe an în Germania

Elon Musk, şeful Tesla Motors, vrea să vândă 10.000 de unităţi pe an pe piaţa din Germania. Apoi, constructorul plănuieşte extinderea reţelei de încărcare din Germania.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Economic

Germania devine Tărâmul Făgăduinţei pentru Fiat, după colapsul pieţei auto din Italia

Fiat suferă de pe urma declinului pieţei din Italia, acolo unde mergea 56% din producţia sa auto. Motiv pentru care îşi îndreaptă atenţia spre Germania, oferind reduceri masive de preţuri.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Industrie

Vânzări Europa noiembrie: Grupul VW creşte, francezii scad

Luna noiembrie a adus o scădere de 3.5% a pieţei auto din Uniunea Europeană. Volkswagen şi-a consolidat poziţia de lider, francezii au scăzut in corpore, Dacia a crescut cu 5.7%.
Miercuri, 04 August 2010 | Economic

Scăderi pe linie pe pieţele auto vest-europene

Sectorul auto din ţările vest-europene a înregistrat o scădere considerabilă în luna iulie în comparaţie cu aceeaşi perioadă a lui 2009.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Industrie

Brazilia ar putea deveni cea de-a patra piaţă auto din lume

Germanii de la Volkswagen estimează că piaţa auto din Brazilia ar putea surclasa în materie de vânzari piaţa auto internă în decursul anului 2010.

Tag-uri similare

Volkswagen, vanzari, Germania, Brazilia, masini, vanzari masini, vanzari Germania, masini Germania, vanzari masini Germania, vanzari Brazilia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru