Vanzari masini

Luni, 14 Martie 2022 | Intern

Vânzările de mașini electrice și hibride în România, mai mari decât cele cu motoare diesel în 2022

Potrivit Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA), românii au cumpărat mai multe mașini electrice și hibride în primele două luni ale anului decât mașini cu motoare diesel. Astfel, cota de piață a vehiculelor cu emisii zero și cu emisii reduse este de 17%, iar cota mașinilor cu motoare diesel a scăzut la 15%.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Industrie

PREMIERĂ: Europenii au înmatriculat mai multe mașini hibrid decât diesel

Propulsoarele pe benzină și diesel au pierdut și mai mult teren în Europa, în perioada iulie - septembrie 2021. Pentru prima oară, motorizările hibrid le-au depășit pe cele diesel, în Uniunea Europeană, din punct de vedere al numărului de mașini înmatriculate.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Industrie

Cel mai mare declin din ultimii 40 de ani pentru vânzările globale de mașini: 5.5 milioane de unități și scădere de 39% în martie

Vânzările globale de mașini au scăzut cu 39% în martie, la 5.5 milioane de unități, din cauza impactului negativ al COVID-19, arată datele Jato Dynamics. Potrivit analiștilor, acesta este cel mai mare declin din ultimii 40 de ani al vânzărilor de mașini la nivelul unei singure luni.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

China anticipează o scădere cu 8% a vânzărilor de mașini în 2019: "Calitatea mai bună a mașinilor, unul dintre motive"

China anticipează un volum de 26 de milioane de mașini comercializate în 2019, în scădere cu 8% comparativ cu anul trecut, iar printre motivele citate se numără calitatea mai bună a producției și noile norme de poluare.
Miercuri, 01 August 2018 | Industrie

Europenii continuă să renunțe la diesel: doar 37% dintre mașinile vândute în prima jumătate a anului folosesc motorină

Cota de piață a mașinilor diesel în Europa a scăzut la numai 37% în prima jumătate a anului, în condițiile în care clienții se refugiază spre versiunile cu motoare pe benzină, care au acaparat 56% din piață.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Intern

Proiect de lege: românii vor putea cumpăra o singură mașină second-hand într-o perioadă de 2 ani

Un proiect de lege prevede că un român va putea cumpăra o singură mașină second-hand într-un interval de 2 ani, în timp ce mașinile second-hand din import vor putea fi comercializate în țară numai de persoane juridice.
Marti, 16 Mai 2017 | Industrie

Înmatriculările de mașini noi au crescut cu 7% în România în aprilie, însă clienții preferă mărcile străine: cota de piață Dacia a scăzut la 24%

Înmatriculările de mașini noi au crescut cu peste 7% în România în luna aprilie, la peste 6.600 de unități, însă cota de piață a celor de la Dacia este în scădere ca urmare a preferinței cumpărătorilor pentru mărci străine.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Intern

Efectul Rabla continuă: înmatriculările de maşini noi au crescut cu 20% în noiembrie

Înmatriculările de maşini noi au crescut cu 20% în luna noiembrie, propulsate şi de programul Rabla, în timp ce avansul maşinilor second-hand a fost de peste 12%.
Marti, 06 Septembrie 2016 | Industrie

Piaţa auto vest-europeană îşi revine: vânzările de maşini noi au crescut în august cu 8%. Volkswagen a scăzut cu 25% în Marea Britanie

Cele mai mari 5 pieţe europene au raportat o creştere medie de 8% a vânzărilor de maşini noi în luna august, după ce în iulie a fost înregistrată prima scădere lunară după 2013.
Vineri, 15 Iulie 2016 | Economic

Creşteri pe linie în Europa: vânzările de maşini au urcat cu aproape 10% în prima jumătate a anului

Vânzările de maşini noi au crescut în Uniunea Europeană cu aproape 10% în prima jumătate a anului şi au ajuns la 7.8 milioane de unităţi.
Luni, 06 Iunie 2016 | Industrie

Aproape de nivelul anterior crizei: europenii anticipează vânzări de 14 milioane de maşini în 2016

În Europa se vor comercializa aproximativ 14 miluioane de maşini în 2016, în creştere cu 5% comparativ cu anul trecut, însă piaţa va rămâne sub nivelul înregistrat înaintea crizei, potrivit ultimelor estimări.
Vineri, 13 Mai 2016 | Industrie

Nu mai vor europenii maşini ieftine? Dacia, singura marcă de volum cu vânzări în scădere în aprilie în Uniunea Europeană

Dacia este singura marcă de volum care a înregistrat un declin al vânzărilor în luna aprilie în Uniunea Europeană, pe o piaţă care a crescut cu 9.1%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Aprilie 2016 | Economic

Semne bune: Dacia a vândut 100.000 de maşini în UE în primele trei luni ale anului. România a înregistrat printre cele mai mari creşteri

Dacia a vândut aproape 100.000 de maşini în Uniunea Europeană în primele trei luni ale anului, pe o piaţă în urcare cu peste 8% în care România a raportat una dintre cele mai mari rate de creştere.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Economic

Paştele catolic nu învinge industria auto: vânzările de maşini din Vestul Europei au crescut cu peste 5% în martie

Pieţele vest-europene au raportat o creştere de vânzări de maşini noi de peste 5% în luna martie, în ciuda faptului că numeroase ţări au sărbătorit Paştele catolic.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Intern

Partea leului: Dacia, o treime din piaţa înmatriculărilor de maşini noi în noiembrie. Porsche şi-a mărit vânzările de 4 ori

O treime dintre maşinile noi înmatriculate în România în luna noiembrie poartă sigla Dacia. Volkswagen a crescut cu 24% în ciuda scandalului emisiilor, în timp ce Porsche a raportat de 4 ori mai multe înmatriculări.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Industrie

Uber este văzut drept inamicul industriei auto: tinerii nu vor mai cumpăra mașini, toți le vor închiria

Popularitatea în creștere a serviciului Uber este văzută drept un pericol de oficialii mărcilor auto. Disponibilitatea serviciului i-ar putea face pe tineri să nu-și mai cumpere mașini, spun oficialii.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Industrie

Analiştii din industrie: "Segmentul compact va suferi o scădere a vânzărilor în 2015 în Europa"

Analiştii de la IHS Automotive afirmă că modelele din segmentul compact, cum este Volkswagen Golf, au atins un maxim de popularitate în 2014 şi vor avea o scădere a vânzărilor în decursul anului curent pe piaţa din Europa.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

Topul vânzărilor auto în primele şase luni ale lui 2014: Toyota, VW Group, GM

Toyota se menţine pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor auto la nivel mondial după prima jumătate a anului în curs. Volkswagen Group (locul al doilea) se distanţează de General Motors şi se apropie ameninţător de Toyota.
Miercuri, 15 Mai 2013 | Intern

Rabla 2013: A început procesul de validare a dealerilor şi a centrelor de casare

Administraţia Fondului de Mediu a demarat astăzi procesul de înscriere a dealerilor şi colectorilor pentru ediţia 2013 a programului Rabla.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Mediu

Rabla 2013: 20.000 de tichete vor fi puse la dispoziţie în acest an

Ediţia 2013 a programului de înnoire a parcului auto naţional va avea 20.000 de tichete, fiecare de 6.500 RON, care vor fi distribuite în ţară în funcţie de numărul de maşini vechi dintr-un judeţ.

Tag-uri similare

Volkswagen, vanzari, Germania, Brazilia, masini, vanzari masini, vanzari Germania, masini Germania, vanzari masini Germania, vanzari Brazilia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru