Vanzari Logan

Vineri, 05 Februarie 2016 | Intern

Cu Dacia înainte. Ce mașini au cumpărat românii în 2015?

Anul 2015 i-a aparținut, ca de obicei, mărcii Dacia, care a adunat peste un sfert din vânzările de mașini noi în România. Automarket vă arată ce mașini au preferat românii în toate cele 12 segmente majore ale pieței.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Economic

Dacia în 2011: scădere în România, creştere în Europa

Dacia Duster este modelul care a reuşit să menţină Dacia în 2011 aproape de nivelul maxim istoric atins în 2010. Cu 343.233 de maşini vândute în toată lumea, constructorul de la Mioveni a înregistrat o scădere cu 1.5% faţă de anul anterior. Motivul: scădere de 16% pe piaţa din România.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | General

Renault nu va mai vinde Logan în India din aprilie

Peste trei luni, Renault le va preda indienilor de la Mahindra licenţa pentru Logan, după care modelul va fi comercializat sub altă denumire pe piaţa respectivă.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | General

TÜV Germania: "Dacia este doar o maşină ieftină"

Societatea Germană pentru Expertiză Tehnică a concis că Dacia Logan este doar un automobil ieftin şi nu este printre cele mai fiabile modele oferite pe piaţă.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Industrie

Mahindra ar putea renunta la parteneriatul cu Renault

Parteneriatul dintre Renault si Mahindra ar putea fi incheiat mai devreme din cauza vanzarilor slabe ale lui Logan pe piata din India. Oficialii celor doua companii vor face un anunt in urmatoarele saptamani.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Intern

Siemens a cumparat o flota de Dacia Logan MCV

Dacia a vandut o flota de 10 Logan-uri MCV germanilor de la Siemens, care au cerut ca acestea sa fie inscriptionate cu enuntul "We trust Romanian technology".

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Logan, vanzari Dacia, India, Dacia Logan, Logan MCV, Mahindra, Dacia Logan MCV, MCV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru