Mahindra ar putea renunta la parteneriatul cu Renault

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 31.03.2010
Parteneriatul dintre Renault si Mahindra ar putea fi incheiat mai devreme din cauza vanzarilor slabe ale lui Logan pe piata din India. Oficialii celor doua companii vor face un anunt in urmatoarele saptamani.

Indienii de la Mahindra ar putea renunta la parteneriatul joint-venture pe care il au cu cie de la Renault din cauza vanzarilor slabe ale lui Logan in India. Se pare ca indienii sunt nemultumiti de faptul ca Renault nu i-a luat in seama atunci cand au cerut sa li se ofere o versiune micsorata a lui Logan, iar vanzarile acestui model au scazut dramatic pe piata din India in fata rivalilor sai care au o lungime mai mica de patru metri.

Parteneriatul dintre Mahindra si Renault va fi inchis treptat, francezii de la Renault urmand sa achizitioneze actiunile Mahindra in decursul unei perioade de timp definite. In prima faza, francezii de la Renault au anuntat ca joint-venture-ul pe care il au cu cei de la Mahindra este restructurat si ca vor lua o decizie finala in urmatoarele 30-45 de zile. Cele doua companii vor anunta decizia finala in prima saptamana a lunii aprilie.

Mahindra produce Renault Logan la fabrica sa din Nashik, din partea de vest a Indiei. Exista posibilitatea ca indienii de la Mahindra sa le permita francezilor de la Renault sa produca alte vehicule in fabrica respectiva, dupa ce Logan va iesi de pe piata din India.

Oficialii Renault au refuzat sa raspunda la speculatii si la zvonurile in acest sens.

Via | AutomotiveNews(inreg.)

Comentarii (7)

  • Nasparliul
    sa renunte toti din relatile cu Renault! Masini ieftine cand le cumperi si scumpe cand le intretii!
    8 5
  • eu
    Pai da, ca ~200 lei prima revizie la Logan este foarte scump. Ia-ti nene atunci BMW si dai 700 euro la prima revizie.
    6 4
  • speculatii -- zvonuri
    Da, ati spus bine. Doar atat sunt. Cum a fost si pretul de pornire de 13.000 de euro pentru Duster.
    3 0
  • din cate am citit pe la BMW pe site cand dai cu banu' acolo primesti si 5ani de service "inclusive" , in care iti dau baietii si consumabilele din partea casei ... sigur costa 700E ?
    2 2
  • marius
    nu se vinde...
    am logan si recunosc, e slaba

    au si indienii mandria lor
    1 2
  • PA,PA
    Gata,a inceput ...declinul .Urmeaza rusii si cine le mai produce (Brazilia) si ramanem doar noooi!-p.s.-sa vezi atacuri de la loganisti!
    1 2
  • Logan by Renault
    indienii....
    Ei vor o masina de 2000 - 3000 de euro. Renault are deja in proiect asa ceva :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru