Vanzari masini noi Romania

Marti, 02 Aprilie | Intern

Vânzările de mașini noi în România, scădere de 25% în martie. Toyota și Skoda, pe podium

Potrivit celor mai noi informații furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, piața auto din țara noastră a avut parte de o scădere de 25% în luna martie. În prima lună a primăverii au fost vândute peste 9100 de mașini noi.
Marti, 03 Mai 2022 | Intern

Ce mașini noi au cumpărat românii în aprilie: Dacia Logan, Duster și Spring, pe primele 3 locuri

În luna aprilie, Dacia a fost în topul clasamentului pentru mașini noi vândute în România. Cel mai bine vândut model a fost Logan, urmat de Duster și de modelul electric Spring. La categoria mașinilor electrice, Tesla Model 3 a fost cea mai bine vândută mașină de import.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Industrie

Surpriza Europei: România, cea mai mare creştere din UE la vânzările de maşini în noiembrie

România a luat prin surprindere întreaga piaţă europeană după ce a înregistrat o creştere de 41.5% la vânzările de maşini noi în luna noiembrie, cu mult peste media UE de aproape 14%.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Intern

Românii preferă maşinile albe. Gri şi albastru, următoarele culori în preferinţe

Peste 35% dintre maşinile noi vândute în România în primele nouă luni ale anului sunt albe, în timp ce culorile gri şi albastru sunt pe următoarele locuri în preferinţe.
Vineri, 22 Mai 2015 | Intern

Constantin Stroe: "Maşinile noi ar trebui vândute fără TVA, pentru stimularea pieţei"

Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România, propune eliminarea TVA-ului pentru maşinile noi în vederea stimulării vânzărilor.

Tag-uri similare

Dacia, vanzari Dacia, productie Dacia, modele noi Dacia, noutati Dacia, vanzari masini noi, masini noi Romania, Constantin Stroe, masini noi Dacia, vanzari masini noi Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru