Vanzari masini second-hand

Marti, 10 August 2021 | Industrie

Englezii cumpără tot mai multe mașini second-hand din cauza crizei de semiconductori

Tranzacțiile cu mașini second-hand din Marea Britanie au crescut în trimestrul 2 din 2021 cu 108,6% față de perioada echivalentă din 2020, la peste 2,1 milioane de unități, clienții fiind “împinși” către piața SH de criza globală de cipuri.
Vineri, 14 Mai 2021 | Intern

Studiu: Românii ajung să plătească de trei ori mai mult pentru o maşină second hand adusă din Germania

Românii ajung să plătească de trei ori mai mult pentru o maşină second hand adusă din Germania, iar fenomenul rablelor "cosmetizate" de vânzători a scăzut calitatea parcului auto naţional şi a crescut costurile cu diminuarea poluării, potrivit unui studiu realizat de o companie specializată în consultanţă tehnică şi financiară.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Intern

Va fi mai uşor să cumperi o maşină second hand: guvernul va lansa o aplicaţie pentru identificarea datelor reale ale acestora

Guvernul lucrează la o aplicaţie care va ajuta cumpărătorii să afle datele reale ale maşinilor second hand puse la vânzare, pentru a evita fraudele.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Intern

În absenţa Rabla, românii se orientează spre second-hand: în luna mai s-au înmatriculat 23.000 de maşini SH, în creştere cu 25%

Amânarea programului Rabla i-a determinat pe români să se orienteze spre maşinile second-hand, ale căror înmatriculări au crescut în luna mai cu 25%, la aproape 23.000 de unităţi.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Intern

Creşte numărul de maşini vechi: vârsta medie a unei maşini din România a ajuns la 13 ani, cu 4 ani și jumătate mai mare decât în UE

Vârsta medie a parcului auto național a crescut vertiginos la 13 ani şi este cu 4.5 ani mai are decât media Uniunii Europene. În plus, doar 4% dintre maşini sunt mai noi de 2 ani.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Intern

Creşteri masive la înmatriculările de maşini second-hand: aproape 20% în primele 3 luni

Apetitul românilor pentru maşinile la mâna a doua este în continuă creştere. În primele trei luni au fost înmatriculate aproape 65.000 de maşini SH, cu 18.5% mai mult decât în perioada similară a anului trecut.
Miercuri, 20 Martie 2013 | General

Infografic: Cinci lucruri pe care ai nevoie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

RCA Ieftin şi Automarket te învaţă cum să nu te păcăleşti atunci când îţi cumperi o maşină second-hand. Iată cinci lucruri de bază pe care trebuie să le ştii.
Vineri, 18 Martie 2011 | Sfaturi si idei auto

UTILE: Zece greşeli de evitat la vânzarea maşinii tale

Din moment ce am intrat în anotimpul propice vânzărilor de automobile, Automarket îţi prezintă zece greşeli comune pe care le fac cei care îşi vând maşina veche şi prin care aceştia ajung să piardă bani.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru