Vanzari Toyota

Marti, 26 Aprilie 2016 | Industrie

Problemele de producţie, mai mari decat Dieselgate: Volkswagen depăşeşte Toyota şi este lider mondial la vânzări în primele trei luni din 2016

Volkswagen a devenit cel mai mare constructor auto în primele trei luni ale anului 2016 după ce producţia rivalilor de la Toyota a fost afectată de probleme.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Industrie

Efectul Dieselgate: Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi este singurul cu 10 milioane de maşini vândute în 2015

Toyota şi-a păstrat prima poziţie în topul constructorilor mondiali şi în 2015, în timp ce Volkswagen a coborât sub pragul de 10 milioane de maşini conercializate ca urmare a scandalului Dieselgate.
Luni, 28 Decembrie 2015 | Industrie

La un pas de păstrarea supremaţiei în 2015: Toyota a depăşit Volkswagen la vânzări şi în noiembrie

Toyota a fost cel mai mare constructor auto din lume în primele 11 luni ale anului şi este la un pas să-şi păstreze poziţia de lider şi în 2015 în detrimentul rivalilor de la Volkswagen, afectaţi de scandalul Dieselgate.
Joi, 12 Februarie 2015 | Economic

Vânzările mărcii Volkswagen, în uşoară scădere: patru luni consecutive pe minus

Deşi grupul VAG a depăşit pragul record de 10 milioane de maşini vândute în 2014, brandul Volkswagen se confruntă cu o scădere a vânzărilor în ultimele patru luni.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Economic

Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi în 2014, cu un avans infim în faţa Volkswagen

Toyota a reuşit să îşi păstreze poziţia de lider în topul celor mai mari producători auto din lume, devansând Volkswagen cu o diferenţă extrem de mică.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai, prima maşină de serie alimentată cu hidrogen, a primit 1.500 de comenzi într-o lună

Toyota a anunţat că a primit 1.500 de comenzi în prima lună în care modelul Mirai a fost disponibil comercial pe piaţa din Japonia. Pentru un vehicul cu un sistem complet nou de propulsie, rezultatele sunt excelente.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Auris va debuta pe piaţa din SUA în 2015 sub aripa mărcii Scion

Japonezii de la Toyota au confirmat debutul lui Auris pe piaţa din SUA în 2015. Modelul va fi vândut de divizia americană numită Scion, dedicată publicului tânăr.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Economic

Final de an la fotografie: Toyota şi Volkswagen se luptă pentru titlul de cel mai mare grup auto din lume

Sfârşitul de an va decide cine este cel mai mare constructor auto din lume. Doar 72.000 de maşini despart cele două conglomerate, Toyota şi Volkswagen.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Industrie

Saga hibrizilor Toyota a ajuns la o bornă importantă: 7 milioane de unităţi vândute în ultimii 18 ani

Toyota a reuşit să-şi clădească un nume puternic în zona hibrizilor, iar cele 7 milioane de maşini de acest tip vândute în lume până în septembrie 2014 reprezintă cea mai bună dovadă în acest sens.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Industrie

Toyota a produs nouă milioane de vehicule în Europa

Fabricile Toyota din Europa au realizat o producţie cumulată de nouă milioane de unităţi pe parcursul întregii activităţi. Două din trei modele Toyota de pe Bătrânul Continent sunt produse de europeni.
Luni, 01 Septembrie 2014 | General

Tombolă la o fabrică Toyota SUA: Camry-ul cu numărul 10.000.000, făcut cadou unui angajat

Fabrica Toyota din Georgetown a aniversat producţia a zece milioane de unităţi Camry din 1988 până în prezent printr-o tombolă dedicată angajaţilor. Câştigătorul a primit cadou exemplarul aniversar.
Miercuri, 06 August 2014 | Industrie

Toyota coboară ţinta de vânzări pe 2014. Devine VW Group numărul 1 mondial la finalul anului?

Volkswagen Group are şanse reale de a încheia anul pe prima poziţie la vânzări la nivel mondial după ce Toyota a anunţat că a scăzut targetul pe 2014 de la 10.3 la 10.2 milioane de unităţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Aprilie 2014 | Industrie

Dispută între Ford şi Toyota: cei doi constructori se contrează cu Focus şi Corolla pentru titlul de cea mai vândută maşină din lume în 2013

Ford Focus şi Toyota Corolla sunt implicate într-o dispută legată de vânzări. O companie de cercetare din SUA îl prezintă pe Ford Focus drept cel mai bine vândut model din lume, în timp ce Toyota susţine că modelul Corolla este pe prima poziţie.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Toyota continuă să fie cel mai bine vândut constructor auto din lume

Toyota rămâne cel mai bine vândut constructor de automobile din lume, reuşind să-şi depăşească din nou rivalii de la Volkswagen şi General Motors.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Şeful Aston Martin: "Am renunţat la Cygnet pentru că Toyota va renunţa la iQ"

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin, spune că Toyota va renunţa la iQ în 2014, de unde şi motivul eliminării modelului Cygnet din propria gamă. Reprezentanţii Toyota au negat această informaţie.
Luni, 29 Iulie 2013 | Industrie

Toyota a fost lider de vânzări la nivel mondial în prima jumătate a anului

Toyota a fost cel mai bine vândut constructor de automobile în primele şase luni ale anului curent, deşi vânzările sale au scăzut iar concurenţa a avut rezultate pozitive de vânzări.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Modele noi

Toyota GT86 TRD Griffon, o versiune de competiţie a modelului japonez, vine la Goodwood

Toyota va prezenta la Goodwood o versiune modificată pentru competiţii a lui GT86. Aceasta se numeşte GT86 TRD Griffon Project şi a fost expusă şi la Salonul Auto de la Tokyo.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Toyota Corolla a primit o nouă generaţie - primele imagini şi informaţii

Toyota a prezentat imaginile oficiale ale noii generaţii Corolla. Modelul a ajuns la cea de-a 11-a generaţie şi are peste 39 de milioane de unităţi vândute în 47 de ani.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota a depăşit pragul de cinci milioane de maşini hibride vândute

Toyota a anunţat că a vândut peste cinci milioane de vehicule hibride de la începerea comercializării acestei categorii de modele.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota: 20% dintre maşinile vândute de noi în Europa în primul sfert al anului sunt hibride

Reprezentanţii Toyota Motor Corporation au anunţat că 20% dintre maşinile vândute de grupul nipon în Europa în primul sfert al anului sunt echipate cu un sistem de propulsie hibrid.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Toyota, GM, vanzari, China, Lexus, Europa, Prius, recall
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru