Vanzari vehicule electrice

Sambata, 21 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul BMW a livrat 500.000 de vehicule electrificate: nemții vor ca până în 2021 să ajungă la un milion de unități comercializate

Grupul BMW a livrat jumătate de milion de vehicule electrificate. Exemplarul cu numărul 500.000 este un Seria 3 plug-in hybrid (330e) și a fost achiziționat de un client din Munchen. Până la finalul anului 2021, Grupul BMW își dorește să livreze un milion de vehicule electrificate.
Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Ecotichetul de 12.000 de RON, acordat la achiziţia unei maşini electrice

Odată cu noul timbru de mediu, Guvernul a anunţat că va acorda un Ecotichet de 12.000 RON celor care achiziţionează un vehicul electric nou, anunţă Gândul. Valoarea ecotichetului va fi dedusă din preţul de achiziţie al vehiculului.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | General

Primii clienţi ai vehiculelor electrice vor fi esenţiali pentru succesul acestor modele

Directorii de produs ai modelelor Leaf şi Volt au declarat că metoda cea mai eficientă de promovare a acestor vehicule va fi prin recomandarea personală.
Sambata, 30 Octombrie 2010 | Economic

Europa ar putea deveni cea mai mare piaţă pentru vehiculele electrice

Conform unui studiu realizat de americanii de la J.D. Power, până în anul 2020, Europa ar putea deveni cea mai mare piaţă pentru vehiculele electrice.

Tag-uri similare

China, Europa, Japonia, SUA, vehicule electrice, J.D. Power, vanzari vehicule electrice, hbrizi, vanzari vehicule hibride
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru