Volkswagen ofera acum cinci locuri pe Passat CC

De Eliza Marica
Publicat Vineri, 22.01.2010
Clientii nemultumiti de cele doar patru locuri ale lui Passat CC au de acum la dispozitie o versiune cu cinci locuri individuale.

Disponibil pana acum exclusiv in versiune cu patru locuri, Volkswagen Passat CC primeste un element optional care il poate transforma intr-un sedan cu alura de coupe pentru o familie cu cinci persoane: o bancheta posterioara profilata in trei locuri.

Solutia aleasa de Volkswagen este rezultatul cererilor clientilor care considerau ca modelul ar putea dispune de un caracter practic mai apasat in conditiile in care ar dispune de cinci locuri in total. Evident, toate cele trei locuri posterioare dispun de elementele de siguranta specifice, centurile de siguranta cu prindere in trei puncte si punctele de ancorare Isofix facand parte din peisaj. Pentru a face fata si inarcaturilor ceva mai voluminoase, noua bancheta este fractionabila asimetric. Costul anuntat de Volkswagen este de 100 de euro.

Volkswagen Passat CC a reusit sa castige o parte buna din piata in cele 18 luni trecute de la lanarea oficiala, unul din cinci clienti ai gamei Passat alegand versiunea coupe cu patru usi a modelului.

via | Volkswagen

Comentarii (7)

  • e da
    acum pot sa zic ca din asta sa iau,dar totusi prefer 4 locuri pentru un CC 5 pentru passat simplu
    4 1
  • CC
    hahahahahaha Ce isteti, iaca marele coupe de la wv cu nume ce coupe cabrio de la PEUG are acum 5 locuri hahaha si mai are si centuri de siguranta si isofix hahaha. Ce idee extra... asta inseamna sa o dai in bara hahaha
    3 19
  • @eu
    citez:"hahahahahaha ... hahaha ... hahaha ... hahaha"

    cred ca iti trebuie studii superioare pentru atat ha ha ha

    Passat CC e o masina "interesanta". Iese putin din tipar si atrage atentia.
    16 1
  • Asta cu pejo vb la misto nu ikl mai bagati in seama!!
    11 1
  • Uite asa "Hahaha" asta cu nume de pejo a castigat premiul pentru cel mai bun design in 2008. Esti demn de toate compasiunea noastra pentru dezechilibrele la nivel neurologic de care suferi. Dar te rugam, nu le mai evidentia prin comentarii din astea de nivelul unor primate.
    5 3
  • Sellouts
    si un motor de 1,6 dizel si e best seller
    2 2
  • mihai13
    franta?
    se fabrica automobile acolo?! n-as fi crezut. oricum in Germania se fabrica masini. "pejosuri" si alte frantuzisme sa ne lase, ca se fac si mai rau de ris..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru