Feedback

Stiri auto

Marti, 23 Iulie | Masini autonome

Mercedes-Benz a dezvoltat primul sistem de parcare autonomă fără supraveghere umană: tehnologia va fi testată la Stuttgart

Mercedes-Benz a dezvoltat primul sistem care permite parcarea autonomă a unei mașini fără niciun fel de supraveghere umană. Noua tehnologie a fost realizată în parteneriat cu Bosch și va fi utilizată la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart.
Marti, 23 Iulie | Modele noi

Skoda a pregătit opționale noi pentru Fabia facelift: modelul subcompact poate fi echipat cu pachetele Comfort și Black

Skoda Fabia facelift poate fi comandat și cu noile pachete opționale Black și Comfort. Producătorul ceh a pregătit accesorii noi pentru caroserie și câteva echipamente suplimentare de interior.
Marti, 23 Iulie | Modele noi | 1 comentariu

Ferrari va extinde gama de modele: "Aceasta este strategia pentru a crește vânzările fără să mărim producția modelelor"

Ferrari va extinde semnificativ gama de modele cu scopul de a crește vânzările anuale fără să mărească producția fiecărui model din gamă. Prin această strategie, italienii vor păstra caracterul exclusiv al modelelor.

Viitoarea generație BMW Seria 5 va avea și versiune electrică: autonomia minimă va fi de 480 de kilometri

Următoarea generație BMW Seria 5 va fi lansată în 2023, iar conform unor surse apropiate companiei, modelul producătorului german va fi disponibil și într-o variantă complet electrică. Bateria ar urma să aibă o capacitate de cel puțin 60 kWh, în timp ce autonomia minimă va fi de 480 de kilometri.
Marti, 23 Iulie | Modele noi

Volkswagen va lansa un SUV urban sportiv în 2022: noul model va fi bazat pe Polo și T-Cross

Volkswagen va dezvolta un SUV urban cu tentă sportivă care va fi bazat pe Polo și T-Cross, iar acesta va fi disponibil pe piață începând din 2022. Producția va avea loc la o uzină din Spania.
Marti, 23 Iulie | Industrie | 7 comentarii

Chinezii de la BAIC au cumpărat 5% din Daimler: grupul german spune că investiția este “binevenită”

Grupul chinez BAIC a cumpărat 5% din acțiunile Daimler, nemții spunând că investiția este “binevenită”. Tranzacția vine după ce, anul trecut, miliardarul Li Shufu (președintele Geely) a cumpărat 9.69% din Daimler pentru aproximativ 9 miliarde de dolari.
Marti, 23 Iulie | Industrie | 2 comentarii

BMW vrea să întărească brandul Mini prin lansarea unor SUV-uri compacte: “Este un segment în continuă creștere”

Lansarea unor SUV-uri compacte în gama Mini va duce la întărirea brandului britanic, potrivit planurilor grupului BMW. “Toate brandurile se uită către acest segment de piață, este într-o continuă creștere,” au declarat oficialii BMW.
Marti, 23 Iulie | Industrie | 3 comentarii

Tesla va crește automatizarea pentru producția SUV-ului Model Y: americanii simplifică radical sistemul de cabluri electrice

Tesla va implementa un nou proces de fabricație pentru sistemul de cabluri care va permite creșterea automatizării în producția de mașini. Primul model care va beneficia de automatizare sporită este SUV-ul Model Y.

Audi a găsit soluția pentru a ține în viață modelul R8: succesorul supercar-ului din Ingolstadt va avea sistem electrificat de propulsie

Oliver Hoffmann, directorul general Audi Sport, a confirmat că supercar-ul R8 va avea un succesor. Conform declarațiilor făcute de acesta, modelul va fi echipat cu un sistem electrificat de propulsie.
Marti, 23 Iulie | Drive test | 10 comentarii

Test Drive BMW Seria 7 Plug-in Hybrid 745e - Al doilea descălecat

La începutul anului, BMW a lansat Seria 7 facelift. Nemții au propus modificări estetice, motorizări îmbunătățite și cel mai puternic pachet tehnologic de până acum. Am testat noua versiune plug-in hybrid 745e cu motor pe benzină de 3.0 litri și motor electric de 113 CP.
Luni, 22 Iulie | Formula 1

Australia și-a prelungit contractul cu Formula 1: cursa de la Melbourne rămâne în calendar până în 2025

Marele Premiu al Australiei de pe circuitul de la Melbourne va rămâne în calendarul competițional al Formulei 1 până în 2025. Anul viitor, cursa va deschide sezonul 2020 în 15 martie.
Luni, 22 Iulie | Modele noi | 4 comentarii

Nissan publică încă un teaser pentru noua generație Juke: prezentarea va avea loc în 3 septembrie

Nissan a publicat luni încă un teaser pentru noua generație Juke, care va fi prezentată oficial în 3 septembrie.
Luni, 22 Iulie | Intern | 2 comentarii

Angajații Ford de la Craiova au asamblat aproape 72.000 de exemplare Ecosport în prima jumătate a anului: producția pe luna iunie a trecut de 12.000 de unități

În prima jumătate a anului, angajații uzinei Ford de la Craiova au asamblat 71.601 de unități Ecosport, o valoare apropiată (71.488 de exemplare) de cea obținută în același interval de timp în 2018.
Luni, 22 Iulie | Intern

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică în România în primele 6 luni ale anului: 169 de clienți au ales modelul japonez

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică pe piața din România în prima jumătate a anului cu 169 de unități, în timp ce poziția a doua în clasament i-a revenit lui Renault Zoe.
Luni, 22 Iulie | Industrie

Volvo recheamă 507.000 de unități în service la nivel global: risc de incendiu în compartimentul motor

Volvo va rechema în service un total de 507.000 de mașini la nivel global, ca urmare a riscului apariției unui incendiu la compartimentul motor. Sunt afectate modelele S60, S80, S90, V40, V60, V70, V90, XC60 și XC90, cu motoare diesel de 2.0 litri și producție între 2014 și 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Iulie | Concepte

Cupra pregătește un concept 100% electric: prototipul va fi prezentat la Frankfurt, în septembrie

Cupra a publicat un teaser pentru un concept care prefigurează lansarea unui SUV coupe 100% electric. Prototipul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie.
Luni, 22 Iulie | General | 8 comentarii

Măsuri dure pentru încurajarea transportului alternativ: Bruxelles vrea să limiteze viteza maximă a mașinilor la numai 30 km/h

Autoritățile locale din Bruxelles intenționează să limiteze viteza maximă a mașinilor la numai 30 km/h pe întreg teritoriul orașului începând din 2021, ca măsură pentru încurajarea transportului alternativ.
Luni, 22 Iulie | Industrie

Skoda a început producția de serie a modelului Superb facelift: vârful de gamă este asamblat la uzina din Kvasiny

Skoda a anunțat că modelul Superb facelift a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny. În scurt timp, angajații fabricii din Cehia vor începe și asamblarea lui Superb iV, primul plug-in hybrid din istoria Skoda.
Luni, 22 Iulie | Intern | 6 comentarii

Piața auto din România în prima jumătate a anului: cota de piață a mașinilor diesel a scăzut sub 25%, iar peste 71% dintre clienți aleg benzină

Doar 24.8% dintre mașinile noi vândute în România în prima jumătate a anului au avut motoare diesel, în timp ce cotă de piață a motoarelor pe benzină a crescut la 71.6%. Între timp, 3.5% dintre clienți au ales mașini electrice sau hibride.
Luni, 22 Iulie | Modele noi

Teaser nou pentru BMW iNext: volanul viitorului SUV electric reprezintă “startul unei ere a condusului autonom”

BMW a publicat un nou teaser pentru iNext care anunță că volanul viitorului SUV electric va da startul unei “ere a condusului autonom”. Noul volan se alătură ecranului curbat care va integra sistemul de infotainment și ceasurile de bord.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru