Feedback

Stiri auto

Miercuri, 08 Aprilie | TV: Filme Spion

VIDEO: Câteva cadre noi cu prototipurile viitorului Mercedes-Benz Clasa S: modelul va fi echipat cu sisteme autonome de conducere de nivel 3

Mercedes continuă testele cu prototipurile noii generații Clasa S. Modelul va fi prezentat anul acesta și va miza pe modificări estetice, motorizări îmbunătățite, versiuni hibrid și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Miercuri, 08 Aprilie | Industrie | 5 comentarii

Volkswagen va produce stații de încărcare mobile pentru mașini electrice: încărcare cu până la 150 kW

Volkswagen va produce în China stații de încărcare mobile de până la 150 kW, iar acestea vor putea fi montate rapid în zone unde infrastructura este precară. Ulterior, stațiile vor fi produse și în Germania.
Miercuri, 08 Aprilie | Modele noi

Informații despre viitorul Porsche 911 Targa: modelul va fi lansat în cursul anului și va primi și versiune GTS

Porsche va lansa noul 911 Targa în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru prima parte a anului 2021. Cu excepția plafonului, noua variantă va prelua elementele de design și de interior disponibile în prezent pe coupe-ul 911.
Miercuri, 08 Aprilie | Intern | 2 comentarii

Ford România și Fundația Ion Țiriac au achiziționat un aparat de testare pentru COVID-19 pentru Spitalul de Urgență din Craiova

Ford România și Fundația Ion Țiriac au achiziționat un aparat de testare pentru COVID-19 pentru Spitalul de Urgență din Craiova. De asemenea, Ford va trimite alimente de bază pentru 400 de persoane vârstnice.
Miercuri, 08 Aprilie | Intern | 20 comentarii

Mazda propune trei versiuni de echipare pentru MX-30: în România, SUV-ul electric pleacă de la aproape 33.500 de euro

Mazda a publicat lista completă de prețuri a noului MX-30. Pe piața din România, SUV-ul electric va fi disponibil în trei versiuni de echipare, cea mai accesibilă având un preț de pornire de 33.490 de euro.
Miercuri, 08 Aprilie | Masini electrice si hibride

Americanii de la Rivian amână livrările R1T: primele pick-up-uri electrice vor ajunge la clienți în 2021

R1T, pick-up-ul electric lansat de constructorul american Rivian, va ajunge la clienți începând din 2021, după ce primele livrări programate pentru anul acesta au fost amânate din cauza închiderii fabricii pe fondul crizei COVID-19.
Miercuri, 08 Aprilie | Industrie | 1 comentariu

Tesla vrea să reia producția în SUA în 4 mai: angajații care nu pot lucra de acasă nu vor mai fi plătiți

Tesla a anunțat că nu va mai plăti salariile angajaților care nu pot lucra de acasă pe perioada în care producția este oprită. Americanii speră ca producția să fie reluată în 4 mai.
Miercuri, 08 Aprilie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Detalii despre înlocuitorul lui Citroen C4 Cactus: caroserie de SUV coupe și versiune electrică

Citroen pregătește un succesor pentru C4 Cactus. Modelul va lua forma unui SUV coupe și va fi disponibil și într-o versiune electrică. Prezentarea ar urma să aibă loc în cursul anului curent.
Miercuri, 08 Aprilie | Industrie | 1 comentariu

Aston Martin vrea să devină un “Ferrari britanic”: mai puține modele, dar mai profitabile

Aston Martin plănuiește să aibă mai puține modele în gamă, dar care să aducă un profit mai mare, dorind să se inspire din modelul de business de la Ferrari, după cum a declarat CEO-ul Andy Palmer. Șeful constructorului spune că producția va fi redusă în acest an, după ce, în 2019, Aston Martin a construit 5.800 de mașini.
Miercuri, 08 Aprilie | Formula 1

Cursa de Formula 1 din Canada din 14 iunie a fost amânată: organizatorii spun că va fi reprogramată în acest an

Marele Premiu de Formula 1 al Canadei din 14 iunie a fost amânat, însă organizatorii afirmă că etapa va fi reprogramată pentru sfârșitul acestui an.
Miercuri, 08 Aprilie | Modele noi

Informații despre viitorul Porsche 718 Cayman GT4 RS: versiunea extremă ar putea dezvolta aproape 500 de cai putere

Porsche a demarat o serie de teste cu prototipul viitorul 718 Cayman GT4 RS. Noua versiune ar urma să ofere aproape 500 de cai putere, lansarea fiind programată pentru finalul anului viitor.
Miercuri, 08 Aprilie | Industrie

Renault și Nissan vor anunța noua strategie a Alianței în luna mai: "Dacă planul nu este explicat, acțiunile nu își vor reveni"

Renault și Nissan vor anunța în luna mai noua strategie pentru dezvoltarea Alianței, întrucât în caz contrar acțiunile la bursă ale celor doi constructori nu vor recupera pierderile din acest an, potrivit oficialilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Aprilie | Intern

Programe noi pentru clienții din România: Kia și Grupul BMW vor prelungi garanția vehiculelor

Kia și Grupul BMW au pregătit un nou serviciu pentru clienții din România: garanția vehiculelor care ar fi trebuit să expire în această perioadă va fi prelungită în mod automat. În cazul modelelor din cadrul grupului german, garanția va fi extinsă până în 31 mai, în timp ce pentru clienții Kia, garanția va fi prelungită până în 30 iunie.
Marti, 07 Aprilie | Formula 1 | 2 comentarii

Propuneri pentru sezonul 2020 al Formulei 1: start la Silverstone în iulie sau august și câteva curse fără spectactori

Echipele din Formula 1 analizează opțiunea de a începe noul sezon în iulie sau august, eventual la Silverstone. În plus, primele curse ar urma să aibă loc fără spectactori.
Marti, 07 Aprilie | Industrie | 5 comentarii

Înmatriculările de mașini noi în România au scăzut cu aproape 22% în primul trimestru al anului: scădere de peste 32% în luna martie

Înmatriculările de mașini noi în România au scăzut cu 32.19% în martie, prima lună în care țara noastră s-a aflat sub stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. La finalul primelor trei luni ale anului, scăderea pieței din România a fost de aproape 22%.
Marti, 07 Aprilie | Industrie | 32 comentarii

Dieselgate în Marea Britanie: o instanță a decis că Volkswagen a manipulat emisiile pentru 91.000 de mașini

O instanță din Marea Britanie a decis că Volkswagen a manipulat emisiile în cazul mai multor modele diesel, astfel că aproximativ 91.000 de clienți pot să dea în judecată grupul german și să ceară despăgubiri.
Marti, 07 Aprilie | General

McLaren va reduce producția hypercar-ului Elva de la 399 la 249 de unități: britanicii vor să păstreze caracterul exclusivist al modelului

Oficialii McLaren spun că au decis să reducă producția hypercar-ului Elva de la 399 la 249 de unități, din dorința de a păstra caracterul exclusivist al modelului. Conform unor surse apropiate companiei, această decizie a venit ca urmare a unor estimări greșite în ceea ce privește cererea din piață.
Marti, 07 Aprilie | Modele noi | 11 comentarii

Detalii despre noul BMW Seria 4: lansare online în luna iunie, motorizări similare cu Seria 3 și posibilă versiune hibridă

BMWBlog anunță mai multe detalii referitoare la noul Seria 4. Viitorul model va fi lansat în luna iunie, în cadrul unui eveniment online, va avea motorizări similare cu Seria 3 și o posibilă versiune hibridă.
Marti, 07 Aprilie | Tehnofuture

În Grădina Edenului există prize pentru mașini electrice

Englezii au construit propria lor versiune a grădinii Eden. O versiune care pare desprinsă dintr-un film SF și care include o pădure tropicală, măslini, arbori de sequoia și, obligatoriu, mașini electrice.
Marti, 07 Aprilie | Motorsport

Schimbări în Campionatul Mondial de Anduranță: noua clasă pentru hypercar-uri, amânată pentru 2021

Debutul clasei pentru hypercar-uri din cadrul Campionatului Mondial de Anduranță a fost amânat pentru 2021. Noua categorie va înlocui tradiționala clasă de prototipuri LMP1.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru