Feedback

Stiri auto

O gură din cel mai proaspăt aer: test de conexiune cu Dacia Duster Connected by Orange

A doua zi a testului de conexiune cu ediția specială Dacia Duster Connected by orange ne-a purtat într-o zonă în care, odată ajunși, am început să întrebăm cât costă metrul pătrat de teren. Pentru că raiul există pe pământ și încă se poate cumpăra.
Marti, 02 Iulie | TV: Teste

VIDEO: Am făcut primul tur al României cu 5 mașini electrice: #ElectricRomânia by Kaufland

Automarket a reușit să ducă la capăt primul tur al României cu mașini electrice. Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și VW e-Golf au fost partenerii noștri de drum. Acesta este rezumatul video al aventurii.
Marti, 02 Iulie | Formula 1 | 16 comentarii

Ferrari avertizează: "Nu vom repeta performanța din Austria în fiecare cursă"

Oficialii Ferrari avertizează că performanța din Austria se datorează specificațiilor circuitului, motiv pentru care nu va putea obține rezultate similare în toate cursele care au mai rămas din acest sezon.
Marti, 02 Iulie | Masini electrice si hibride

Detalii despre gama de modele electrice Ford pentru Europa: SUV-ul electric va fi importat din SUA, celelalte modele vor fi lansate în doi ani

Ford a dezvăluit că SUV-ul electric pe care îl va prezenta anul viitor va fi importat din Statele Unite, însă celelalte modele electrice planificate vor fi produse în Europa și vor fi lansate în aproximativ doi ani.
Marti, 02 Iulie | Economic

Înmatriculările Dacia au scăzut în Franța cu 1.6% în prima jumătate a anului: scădere puternică de peste 7% în luna iunie

Dacia a înmatriculat aproape 76.500 de mașini noi în Franța în prima jumătate a anului, în scădere cu 1.64%, după o scădere puternică de peste 7% înregistrată în luna iunie.
Marti, 02 Iulie | Industrie | 7 comentarii

Norvegia rămâne un paradis al electricelor: aproape jumătate dintre mașinile vândute în primele 6 luni din 2019 au fost 100% electrice: modelele Tesla, cele mai căutate în statul scandinav

Aproape jumătate dintre mașinile vândute în Norvegia în primele 6 luni din 2019 au fost 100% electrice. Scandinavii reușesc să-și păstreze supremația când vine vorba de cota electricelor din totalul vânzărilor de mașini noi. Tesla Model 3 a fost cel mai căutat model electric de către norvegieni, în prima jumătate a anului.
Marti, 02 Iulie | Modele noi | 4 comentarii

Primele fotografii cu noua generație BMW X6 au "scăpat" pe internet: SUV-ul primește o grilă frontală mai mare

Primele imagini cu noua generație BMW X6 au apărut pe internet cu numai o zi înainte de prezentarea oficială, iar acestea scot în evidență o grilă frontală mai mare.
Marti, 02 Iulie | Modele noi

Noi imagini camuflate cu Porsche Taycan: primul model electric al mărcii va fi prezentat în septembrie

Porsche a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu Taycan, primul său model electric, pe care îl va prezenta oficial în luna septembrie.

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Marti, 02 Iulie | Modele noi | 3 comentarii

Primele imagini și informații despre noul Audi S8: versiunea de performanță a lui A8 primește un motor pe benzină V8 de 4.0 litri și 571 CP

Noul Audi S8 este echipat cu un motor pe benzină V8 de 4.0 litri și 571 de cai putere, în timp ce cuplul maxim este de 800 Nm. În plus, suspensia activă predictivă face parte din dotările standard.

Grupul BMW accelerează planurile de electrificare: gamă de cel puțin 13 modele electrice până în 2023

Grupul BMW plănuiește să aibă 25 de modele electrificate până în 2023, cu doi ani mai devreme decât termenul stabilit inițial. Dintre acestea, cel puțin 13 modele vor fi electrice.
Luni, 01 Iulie | Modele noi | 1 comentariu

Dacia Duster Black Collector: ediție specială disponibilă în Franța în numai 500 de unități

Dacia a lansat ediția specială Black Collector pentru SUV-ul Duster, care va fi disponibilă pe piața franceză în numai 500 de unități.
Luni, 01 Iulie | Siguranta | 5 comentarii

Pentru protecția pietonilor: noile modele de mașini electrice produse după 1 iulie, echipate cu un dispozitiv care generează zgomote

Toate modelele noi de mașini electrice produse după 1 iulie trebuie echipate cu un dispozitiv care emite sunete la viteze de până la 19 km/h, cu scopul de a avertiza pietonii.
Luni, 01 Iulie | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M2 CS, surprins în timpul testelor: modelul de performanță cu peste 440 CP va fi lansat în 2020

BMW M2 CS a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul va fi lansat în primăvara anului viitor, iar motorul pe benzină de 3.0 litri pregătit de nemți va oferi peste 440 CP. Clienții vor putea opta și pentru o cutie manuală cu șase trepte.
Luni, 01 Iulie | Industrie | 1 comentariu

Cea mai rapidă mașină de serie pe Pikes Peak: Bentley Continental GT a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde și a doborât vechiul record cu 8 secunde

Bentley Continental GT a devenit cea mai rapidă mașină de serie pe traseul Pikes Peak, după ce a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde, cu 8 secunde mai rapid decât vechiul record. În urmă cu un an, Bentley obținea și recordul pentru cel mai rapid SUV de serie cu ajutorul lui Bentayga.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Iulie | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Luni, 01 Iulie | Intern | 2 comentarii

Consiliul Concurenței a lansat Monitorul Prețurilor pentru carburanți: utilizatorii pot afla online prețurile practicate de benzinării

Consiliul Concurentei a lansat aplicația Monitorul Prețurilor pentru carburanți, care permite utilizatorilor să verifice online prețurile la benzină, motorină și GPL la benzinăriile aflate în apropiere.
Luni, 01 Iulie | Concepte

Primele teasere cu Bentley EXP 100 GT: conceptul britanic va fi expus în 10 iulie și marchează centenarul companiei

Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero și va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonomă. Prezentarea este programată în 10 iulie.
Luni, 01 Iulie | Economic | 1 comentariu

Constructorii anticipează o scădere a vânzărilor de mașini în Europa cu 1% în 2019: principala cauză este ieșirea Marea Britanii din UE

Constructorii auto din Europa anticipează că vânzările de mașini noi vor scădea în acest an cu 1%, ca urmare a incertitudinilor legate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Luni, 01 Iulie | Duster connected by Orange

Elveția dintre Carpați: test de conexiune cu Dacia Duster Connected by Orange

Duster, vedeta necontestată a actualei game Dacia, este în continuă expansiune atât din punct de vedere tehnic, cât și tehnologic. Noi am luat cea mai nouă versiune, Connected by Orange, și am testat nu doar mașina, ci și conexiunea la internet în trei locuri foarte frumoase din România. Așa că am pus la cale un "test" ușor atipic.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru