Sordo a câştigat Monza Rally Show

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.11.2010
Dani Sordo a câştigat duminică Monza Rally Show, unul dintre cele mai apreciate raliuri care se desfăşoară pe legendarul circuit italian.

Dani Sordo a participat în acest weekend la Monza Rally Show, acolo unde a avut ocazia să piloteze un Citroen C4 WRC pe parcursul celor 9 probe speciale care au însumat 155 de kilometri.

Spaniolul a preluat conducerea în clasamentul general după a treia probă specială şi nu a mai cedat-o până la final, reuşind astfel să câştige în premieră acest eveniment, care a avut loc şi pe clasicul circuit de la Monza. El a reuşit astfel să-l învingă pe Dindo Capello, care a concurat tot cu Citroen C4 WRC şi a câştigat deja de 5 ori acest eveniment, la care au asistat aproximativ 40.000 de spectatori.

Monza Rally Show ar putea fi ultimul raliu în care Sordo a concurat la volanul unui Citroen C4 WRC, întrucât acesta nu are niciun contract cu constructorul francez pentru anul viitor. Citroen l-a anunţat deja că este liber să îşi caute o altă echipă, însă opţiunile sale sunt limitate ca urmare a faptului că şi Ford are linia de piloţi stabilită pentru echipa de uzină, în timp ce Mini WRC va participa în numai 6 dintre cele 13 etape.

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru