AutoMarket baga VIDEO

Automarket va va putea oferi de acum inainte si formate video in cadrul stirilor. Introducerea unei categorii noi este doar inceputul schimbarilor pe care le va suferi site-ul nostru in mai putin de o luna, schimbari grafice dar si informationale. Mai mult decat atat in data de 19 februarie primul cotidian auto online din Romania va pregateste o mare surpriza: o noua sectiune interactiva care va fi pe gustul impatimitilor auto. Concursurile anuntate pentru perioada urmatoare sunt numeroase asa ca ramaneti cu noi si veti putea castiga obiecte promotionale, instrumente utile in trafic sau carburant pentru masina dumneavoastra.

Tot luna viitoare AutoMarket se imbraca in haine noi, actuala interfata urmand sa fie inlocuita cu una noua, mult mai atractiva, care va va usura si navigarea in interiorul site-ului. Asa ca sa nu va panicati daca intr-o buna zi cand veti dori sa cititi newsletter-ul veti observa ca sunteti redirectionati catre o pagina cu totul altfel pe care nu ati mai vazut-o pana atunci. Va fi intr-adevar “aceeasi Marie cu o alta palarie”, una mai placuta speram noi.

Pana atunci speram sa ramaneti alaturi de noi, sa ne cititi stirile, sa ne criticati si sa ne laudati. Scriem pentru voi si pentru ca iubim lumea auto.

CONCLUZIE: Va multumim!

Blog.jpg

Comments are closed.