Ce se mai vinde pe Ebay

Cum sa-ti vinzi “norocul” pe Ebay? Dupa ce acum cateva saptamani a scapat cu viata dintr-un accident in care masina sa s-a rupt efectiv in doua, un german incearca sa scoata ceva bani de pe urma pataniei. Audi-ul RS6 care i-a salvat, mai mult sau mai putin spus, viata este scos la vanzare pe site-ul specializat Ebay. Imaginile pe care le vedeti sunt surprinse exact in momentul accidentului. Trebuie sa precizam ca soferul, care nu s-a ales decat cu cateva zgarieturi, a iesit singur din masina, nefiind nevoie de un echipaj de la descarcerare. Norocosul conducator auto a declarat ca nu isi mai aminteste ce viteza avea in momentul impactului dar ca a simtit la un moment dat ca masina intra in derapaj, desi carosabilul era perfect uscat.

Pretul de pornire pentru masina distrusa este de 6.716 euro sau de 8.856 dolari. Un pret oarecum mare pentru o masina din care cu greu vei mai alege ceva. Ideea e ca unii vor dori sa o cumpere doar ca pe o amuleta norocoasa. De fapt chiar asta si este.

CONCLUZIE: Daca soferul era ateu, acum ar trebui sa se converteasca rapid la o religie.

13.jpg

23.jpg

32.jpg

42.jpg

52.jpg

6.jpg

3 comentarii la “Ce se mai vinde pe Ebay”

  1. AndreiRN spune

    Astfel de masini am vazut expuse in fatza unor firme de asigurari sau de dezmembrari sau chiar si in fatza sediului de politie cu auntul antialcoolic. Este cateodata o investitie care da rezultate. Firma AUDI ar trebui sa o cumpere si sa anlizeze ce si cum se poate imbunatati la structura.

  2. jonny spune

    ala care a fost la volan cred ca a fost sigur cel mai norocos sofer ….dar si masina a fost pe masura…..

  3. dracos87 spune

    Ala nu e pretu de pornire, e pretul dupa 19 bid-uri ;)