Un an de Automarket

AutoMarket a implinit 1 an! Cand? Tocmai ieri de 1 aprilie. Nu am vrut sa credeti ca este o pacaleala si am ales sa va aducem in atentie aceasta informatie abia azi. Cine s-a gasit sa va vorbeasca despre aceasta aniversare? Tocmai eu, ultimul venit in echipa AutoMarket. In numai 5 luni de cand am fost “racolat”, site-ul a suferit o crestere considerabila a numarului de vizitatori si a rubricilor. Si toate acestea in numai 5 luni.

Intr-un an de zile am reusit sa fidelizam o mare parte din vizitatorii nostri carora le-am oferit mereu informatii proaspete si concursuri interactive. O cifra de 50.000 de vizitatori pe saptamana, 30 de comentarii si 50 de anunturi noi in fiecare zi, toate aceste rezultate inregistrate dupa numai un an de zile nu pot decat sa ne bucure si sa confirme importanta muncii noastre. Autovot 2007, parteneriatul cu emisiunea “Roata de rezerva”, proaspat lansatul F1 Champ toate reprezinta eforturi sustinute pentru a veni intotdeauna cu ceva nou si atractiv pe piata. Acestea fiind spuse sa ne citim si la anul cu aceeasi frecventa!

Concluzie: Va asteptam si anul acesta cu cele mai proaspete stiri si cu cele mai atractive concursuri!

P.S. Iata stirea care aparea acum un an pe www.automarket.ro, pe data de 1 aprilie 2006!

Untitled-1.jpg

2 comentarii la “Un an de Automarket”

  1. AndreiRN spune

    La Multi Ani si prosperitate prin redarea informatiilor auto cat mai fidel si direct posibil.
    Este un hobby masculin si glumele sunt parte dintr-o societate normala mai mai reala sau mai visatoare.

  2. gettodacu spune

    sa va dea Dumnezeu cat mai multi vizitatori si sa avetzi parte de cele mai frumoase commenturi…sunteti in top ce pot sa zic…poate la anul ma “racolati ” si pe mine in echipa Automarket:D..spor la lucru si toate cele bune