Feedback

Ungaria

Duminica, 26 Iulie 2015
Sebastian Vettel a obţinut o victorie spectaculoasă în Ungaria după ce l-a depăşit la start pe Lewis Hamilton, care alături de coechipierul său Nico Rosberg a avut o cursă dezastruoasă. Red Bull a obţinut prima clasare pe podium în acest sezon prin Daniil Kvyat, aflat la prima performanţă de acest gen din carieră, şi Daniel Ricciardo.
Luni, 25 Iulie 2016

Formula 1: Noi tensiuni la Mercedes: Hamilton, suspectat că a influenţat FIA să investigheze turul de pole position al lui Rosberg

Lewis Hamilton a negat că a influenţat decizia FIA de a investiga turul de pole position stabilit de Nico Rosberg în calificările din Ungaria într-un moment în care steagurile galbene erau fluturate.
Duminica, 24 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton a câștigat la Hungaroring și a devenit liderul clasamentului general. Rosberg și Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obținut a cincea victorie pe circuitul din Ungaria după ce l-a depășit la start pe Nico Rosberg, care s-a mulțumit cu locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 23 Iulie 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în Ungaria! Hamilton, locul 2 după ce a fost încurcat de Alonso

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul la Hungaroring, însă Lewis Hamilton a fost nevoit să renunţe la ultimul tur rapid după ce Fernando Alonso a derapat pe circuit.
Vineri, 22 Iulie 2016

Formula 1: Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2018 şi a fost cel mai rapid în antrenamentele din Ungaria

Nico Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2018 şi a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri de la Hungaroring.
Joi, 21 Iulie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Hamilton mizează pe victoria care să-l transforme în liderul clasamentului general

Lewis Hamilton este determinat să câştige cursa din Ungaria pentru a trece pe primul loc în clasamentul general, însă Nico Rosberg promite o replică pe măsură.
Luni, 27 Iulie 2015

Formula 1: Hamilton: "Ungaria a fost una dintre cele mai slabe curse din carieră"

Lewis Hamilton consideră că în Ungaria a avut parte de una dintre cele mai slabe curse din întreaga sa carieră, însă este mulţumit că echipa l-a ajutat să câştige câteva puncte.
Luni, 27 Iulie 2015

Formula 1: Ricciardo îşi apără duelurile agresive cu Rosberg şi Hamilton: "Aşa voi pilota întotdeauna"

Daniel Ricciardo consideră că nu a greşit cu nimic în duelurile agresive cu Nico Rosberg şi Lewis Hamilton din Ungaria, însă pilotul german al echipei Mercedes a sugerat că FIA ar fi trebuit să-l penalizeze pe australian.
Duminica, 26 Iulie 2015

Formula 1: Vettel şi Ricciardo anticipează un duel echilibrat pentru podium

Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo se aşteaptă la o confruntare echilibrată între Ferrari şi Red Bull pentru ultimul loc pe podium în Marele Premiu al Ungariei.
Sambata, 25 Iulie 2015

Formula 1: Efortul lui Alonso de a-şi împinge monopostul, în zadar: "Nu m-au lăsat să revin pe circuit"

Fernando Alonso consideră că regula care i-a interzis să revină pe circuit în calificările din Ungaria după ce şi-a împins monopostul McLaren până la boxe este ciudată.
Sambata, 25 Iulie 2015

Formula 1: Hamilton, în al nouălea cer după al nouălea pole position al sezonului

Lewis Hamilton susţine că traversează cel mai bun weekend al carierei după ce a obţinut la Hungaroring al nouălea pole position al sezonului.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru