Feedback

Mercedes

Vineri, 20 Aprilie

Formula 1: Ricciardo nu a fost contactat de Ferrari sau Mercedes: "Următorul meu contract va avea o durată de doi ani"

Daniel Ricciardo nu a fost contactat de rivalii de la Ferrari sau Mercedes pentru 2019, însă susține că următorul său contract va avea o durată de doi ani, întrucât regulamentul pentru 2021 este incert.
Joi, 19 Aprilie

Formula 1: Mercedes se apără după debutul modest de sezon: "Ferrari și Red Bull au avut de asemenea probleme cu pneurile"

Mercedes explică debutul modest de sezon prin comportamentul diferit al pneurilor în funcție de temperatură, însă afirmă că și rivalii de la Ferrari și Red Bull s-au confruntat în trecut cu probleme similare.
Luni, 16 Aprilie

Formula 1: Ricciardo, impulsionat de victoria din China: "Cu monopostul potrivit aș lupta pentru titlul mondial"

Daniel Ricciardo este încrezător că ar fi capabil să lupte pentru titlul mondial dacă ar aea monopostul potrivit, ca urmare a victoriei obținute în China.
Vineri, 13 Aprilie

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele din China. Pilotul Mercedes, urmat în clasament de Raikkonen și Bottas

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în primele două sesiuni de antrenamente libere de la Shanghai și a fost urmat în clasament de Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas.
Joi, 12 Aprilie

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Hamilton anticipează o cursă echilibrată cu Vettel după împăcarea cu Verstappen

Lewis Hamilton anticipează o luptă echilibrată cu rivalii de la Ferrari în cursa de duminică de la Shanghai. Britanicul s-a împăcat cu Max Verstappen după controversele de la finalul cursei din Bahrain.
Sambata, 07 Aprilie

Formula 1: Vettel, pole position în Bahrain în fața lui Raikkonen și Bottas! Hamilton, locul 9 după retrogradarea de 5 poziții pe grilă

Sebastian Vettel va pleca din pole position în Bahrain și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de coechipierul său Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 9 după o penalizare de 5 poziții ca urmare a schimbării cutiei de viteze.
Vineri, 06 Aprilie

Formula 1: Ricciardo și Raikkonen, cei mai rapizi în antrenamentele din Bahrain. Hamilton, penalizat cu 5 poziții pe grilă

Daniel Ricciardo și Kimi Raikkonen au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele libere din Bahrain, în timp ce Lewis Hamilton va fi penalizat cu 5 poziții pe grila de start pentru inocuirea prematură a cutiei de viteze.
Joi, 05 Aprilie

Formula 1: Avancronică Formula 1 Bahrain: Hamilton caută revanșa în deșert după înfrângerea de la Melbourne

Lewis Hamilton mizează pe o victorie în Bahrain pentru a-și confirma statutul de favorit la titlu după înfrângerea neașteptată din Australia, însă Ferrari și Red Bull promit la rândul lor să se infiltreze în lupta pentru victorie.
Vineri, 30 Martie

Formula 1: Hamilton anticipează un sezon echilibrat: "Este greu de anticipat cine va fi mai rapid"

Lewis Hamilton consideră că doar după primele patru curse își va putea face o opinie despre cât de rapizi sunt rivalii săi, însă anticipează un sezon competițional.
Luni, 26 Martie

Formula 1: Hamilton a ratat victoria în Australia din cauza unei erori software: "Calculatorul a interpretat greșit datele"

Mercedes a dezvăluit că Lewis Hamilton a pierdut prima poziție în cursa de la Melbourne în favoarea lui Sebastian Vettel din cauza unei erori software.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru