Rosberg şi Hamilton, nemulţumiţi de performanţele din antrenamente

de Daniel Popescu
Sambata, 04.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg şi Lewis Hamilton sunt nemulţumiţi de evoluţiile din antrenamentele de la Silverstone, însă rivalii de la Ferrari anticipează că Mercedes va fi semnificativ mai competitivă în calificări şi cursă.

Nu sunt atât de mulţumit. Maşina a derapat în peste tot.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, în ciuda unor defecţiuni la sistemul hidraulic.

Pilotul echipei Mercedes nu este însă pe deplin mulţumit de prestaţia sa şi crede că evoluţiile de vineri vor fi mai puţin relevante, întrucât temperaturile maxime de sâmbătă şi duminică vor fi mai scăzute.

"Nu sunt atât de mulţumit. Maşina a derapat în peste tot, dar cred că este din cauza circuitului, în special pentru că a fost mai cald decât va fi în cursă. Stabilitatea de care am avut nevoie vineri nu va fi ideală pentru duminică şi aici intervin dificultăţi", a declarat el.

Coechipierul său Lewis Hamilton a fost foarte aproape de Rosberg în prima sesiune, însă a terminat doar pe locul patru a doua sesiune şi admite că stabilitatea monopostului a reprezentat o problemă.

"Trebuie să rezolv problema cu stabilitatea.

Sper că există mult potenţial în monopost", a precizat el.

 Cronică Antrenamente 1:  Rosberg, cel mai rapid în ciuda unor defecţiuni tehnice
▶ Cronică Antrenamente 2: Rosberg rămâne cel mai rapid

Cred că sâmbătă Mercedes vor fi foarte rapizi.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Kimi Raikkonen a reuşit să-l surclaseze pe Hamilton în a doua sesiune, însă afirmă că evoluţia sa cu pneurile hard nu a fost una conform cu aşteptările.

"Pneurile hard sunt foarte dificile, cel puţin setul testat după-amiaza. Pe medium este în regulă pentru un tur. Încă avem de muncă, a fost o sesiune dificilă din cauza problemelor cu pneurile hard", a explicat el.

În schimb, coechipierul său Sebastian Vettel anticipează că Mercedes va reveni la o formă bună în calificări şi cursă, întrucât la fel s-a întâmplat şi la numeroase curse precedente.

"Nu ştiu dacă cei de la Mercedes au avut o problemă. Nu cred, dar cred că sâmbătă vor fi foarte rapizi.

Ştim că fac un pas major în faţă de vineri până sâmbătă", a precizat germanul.

Marele Premiu al Marii Britanii la TV

Drepturile TV ale Formulei 1 pentru România sunt deţinute de postul Dolce Sport, care poate fi recepţionat şi pe internet prin intermediul platformei TelekomTV. Calificările şi cursele pot fi urmărite în ţara noastră şi pe posturile de televiziune RTL (limba germană) sau Duna (limba maghiară).

Eveniment Ziua Ora Transmisiuni TV Internet
Antrenamente 1 vineri, 3 iulie 12:00 -
Antrenamente 2 vineri, 3 iulie 16:00 -
Antrenamente 3 sambata, 4 iulie 12:00 -
Calificari sambata, 4 iulie 15:00 DolceSport, RTL, Duna Telekom TV
Cursa duminica, 5 iulie 15:00 DolceSport, RTL, Duna Telekom TV

▶ Formula 1 în 2015. La TV, pe telefoane, tablete, laptopuri şi calculatoare: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Via Autosport (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru