144 de maşini de lux au fost abandonate într-un depozit din Vietnam după ce au fost capturate de poliţia din Hanoi

de Mircea Meșter
Vineri, 21.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Doi ani de depozitare într-un mediu deloc prietenos cu o maşină îşi arată urmele pe cele 144 de modele premium şi de lux pe care poliţia din Vietnam le-a confiscat în 2013 şi apoi le-a abandonat într-un loc necunoscut din Hanoi.

În timp ce mulţi dintre iubitorii maşinilor ar da orice pentru a sta măcar câteva minute într-un Ferrari sau într-un Rolls-Royce, există locuri pe Glob în care aceste maşini stau abandonate şi uitate de vreme. Şi nu este vorba doar de garajele părăsite în care sunt găsite uneori "diamante auto" care se vând pe sute de mii sau milioane de euro, ci de garaje în care aceste maşini sunt lăsate dinadins să ruginească.

Este şi cazul unui depozit din Vietnam în care zac nefolosite 144 de maşini premium şi de lux care au fost confiscate de autorităţile din Hanoi în timp ce vehiculele erau pe cale să fie transportate ilegal în China în anul 2013. Conform rapoartelor poliţiei, transportul interceptat conţinea 600 de maşini, însă celelalte peste 450 de maşini au fost scoase între timp la licitaţie sau au fost casate.

În "colecţia" poliţiei vietnameze sunt incluse, pe lângă "modestele" Audi A6, A7, A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Klasse, maşini fantastice precum Ferrari F430 Spider, F430 Scuderia, Rolls-Royce Phantom, Maybach 62S sau Bentley Continental Flying Spur. Imaginile preluate din depozitul din Hanoi ne arată aceste maşini înghiţite de praf şi de noroi, unele având chiar şi interioarele pline de un strat gros de praf.

Cu toate acestea, autorităţile din Hanoi nu se grăbesc să scoată la licitaţie aceste modele, care sunt ţinute într-un loc secret.

Comentarii (7)

  • Avem și noi mașini și alte articole confiscate care stau și se degradează aiurea. Păcat.
    9 0
  • Scorpionul_negru
    Imi pare rau de Maybach si G class. Bine si de restu...dar alea imi plac mie de acolo !
    2 5
  • ce stire aiurea, ala este un cimitir de masini care sunt expirate si scoase din uz
    asta e stire de umplutura
    1 2
  • Aici este PIB-ul Romaniei.

    P.S.: In prima poza scrie cumva Campina?
    7 0
  • Campina, cu diacritice!
    Sunteti fantastici! Jur! Au diacritice romanesti vietnamezii, e belea mare cu astia, fura tot!
    5 0
  • odata ce sunt confiscate si fara acte de idedntitate nu pot fi legale pe strazi...deci sunt niste fiare fara valoare..si stau foarte bine depozitate acolo..doar nu ar trebui sa le spele politia in fiecare luna...
    1 0
  • ma ai naibii, 600 masini traficate de-o data ?! ce mafioti sunt aia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru