BMW X5 primeşte un kit de tuning excentric de la Lumma Design

de Sebastian Toma
Luni, 29.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ai comandat noul X5 şi ai senzaţia că s-ar putea să fie prea comun? Nicio problemă, spun tunerii de la Lumma, care au pregătit un kit excentric pentru noul SUV din Munchen.

La scurtă vreme de la prezentarea noului BMW X5, tunerii au început să lucreze la pachete pentru personalizarea noului SUV al producătorului din Munchen. Lumma Design este printre aceşti tuneri, iar pachetul dezvoltat de aceştia impresionează atât prin aspectul efectiv, cât şi prin timpul scurt necesar realizării sale. În prezent, pachetul nu este disponibil, din moment ce noul X5 nu este încă în showroom-uri, dar tunerii de la Lumma vor face tot posibilul să asigure livrarea pachetului după ce modelul va ajunge pe străzi.

Pachetul estetic include un set de bare de protecţie mărite şi redesenate, un set de aripi faţă umflate, o pereche de praguri laterale şi un set de jante din aliaj. Stopurile au primit un finisaj fumuriu, iar capota prezintă două fante de aerisire. Rezultatul este un SUV mai agresiv ca niciodată, dar aspectul rezultat s-ar putea să nu fie neapărat pe gustul oricărui client de X5.

Urmareste Automarket
Interiorul este cea mai interesantă parte a noului pachet destinat lui BMW X5.
Modelul poate fi personalizat după dorinţele clientului, dar pachetul expus în comunicatul de presă de la Lumma Design vine cu un amestec de roşu cu negru şi asigură posibilitatea unei personalizări cu puţine restricţii. Atenţia la detalii a mers atât de departe încât Lumma Design oferă şi mânuşi în culoarea interiorului, pentru a răspunde cerinţelor celor mai exigenţi şoferi.

Via Carscoop

Comentarii (1)

  • farurile alea ma omoara...in rest e chiar fain.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru