Cel mai scump loc de parcare e de vânzare în Londra: 300.000 lire

de Sebastian Toma
Joi, 08.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O agenţie imobiliară britanică vinde un loc de parcare în Londra cu 300.000 de lire sterline. Spaţiul are aproximativ 21 de metri pătraţi şi este amplasat într-o zonă exclusivistă.

Esential 21 de metri pătraţi este suprafaţa locului de parcare pus la vânzare de agenţia britanică de imobiliare.
Cel mai scump loc de parcare din Regatul Unit a fost pus la vânzare de o agenţie imobiliară britanică. Acesta se află în cartierul exclusivist Hyde Park Gardens, din Londra, şi costă 300.000 lire sterline, echivalentul a aproape 350.000 de euro. Spaţiul de parcare este în aer liber, are o suprafaţă de 21 de metri pătraţi, iar tranzacţia propusă nu este de vânzare efectivă, ci de o închiriere pe 91 de ani. Suma exorbitantă cerută de agenţia imobiliară poate fi justificată doar prin numărul redus de locuri de parcare din zona respectivă, unde toţi locuitorii sunt deosebit de înstăriţi, alături de o vânzare recentă a locurilor de parcare adicante, vândute pentru 250.000 de lire sterline fiecare.

Reprezentanţii casei de licitaţii Kay&Co, responsabilă de gestionarea tranzacţiei, spun că au deja mai mulţi clienţi interesaţi de acest loc de parcare. Explicaţia lor este destul de simplă, deoarece zona respectivă are case care costă între unu şi 15 milioane de lire sterline, iar locurile de parcare sunt prea puţine pentru necesităţile locuitorilor.

Urmareste Automarket
Amenda minimă pentru parcare în loc nepermis este de 40 de lire sterline în Regatul Unit. Însă, în zona Westminster, amenzile variază între 80 şi 130 de lire sterline, în funcţie de gravitatea faptei, notează cei de la Telegraph. În cazul în care sunt plătite în mai puţin de 14 zile, cuantumul lor scade cu 50 de procente.
Chiar şi aşa, un şofer ar trebui să primească amendă pentru parcare în loc nepermis vreme de 20 de ani, zilnic, pentru a putea atinge suma cerută pentru închirierea pentru 91 de ani a locului de parcare oferit spre vânzare, notează britanicii de la Telegraph.

Via Telegraph

Comentarii (3)

  • o lume nebuna intradevar......
    15 0
  • Tschus
    Se gaseste vreun arab sa il ia....cat o sa mai aveti petrol voi arabilor sa va lafaiti in airbusuri cat un cartier si sa mergeti in el 10 persoane.E bine ca investiti in fotbal sute de milioane si vreti sa cumparati orice,dar totul se plateste la un moment dat.
    3 0
  • Cateodata prostia umana nu are limite ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru