Ediţie specială pentru Audi Q2: Edition #1 are jante de 19 inch şi include pachetul S line şi îmbunătăţiri la interior

de Daniel Popescu
Joi, 18.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a lansat o ediţie specială pentru cel mai mic SUV al său. Audi Q2 Edition #1 vine cu jante de 19 inch, are pachetul S line pentru exterior şi include îmbunătăţiri la interior.

Audi Q2 a devenit în luna martie a acestui an cel mai mic SUV din gama constructorului de la Ingolstadt, iar acesta beneficiază acum de o ediţie specială care a fost botezată Edition #1.

Primele noutăţi ale acestei ediţii speciale se remarcă la exterior, acolo unde Q2 a primit jante de 19 inch cu un design asemănător cu cel al modelelor de performanţă ale mărcii. În plus, ediţia specială vine în standard cu blocuri optice LED, iar stopurile oferă o iluminare dinamică în timpul semnalizării.

Tot la exterior, Audi a inclus în Edition #1 şi pachetul exterior de accesorii S line, care include printre altele bare de protecţie mai sportive.

În mod surprinzător, Audi nu a prezentat imagini cu interiorul, însă a menţionat că scaunele din piele pot fi ajustate pe înălţime, iar volanul multifuncţional este de asemenea îmbrăcat în piele. Lumina interioară este asigurată de LED-uri pentru a genera o atmosferă mai potrivită pe timp de noapte.

Edition #1 va fi disponibilă cu toate versiunile de motorizare ale lui Q2, iar precomenzile se pot face de la începutul lunii septembrie.

Vânzările propriu-zise vor începe însă spre sfârşitul toamnei.

Prin lansarea noii ediţii speciale Edition #1, Audi copiază practic strategia celor de la Mercedes, care oferă de asemenea astfel de noutăţi pentru un model în primele 12 luni de producţie.

Via Audi

Comentarii (1)

  • struto-camila manelistica..
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru