Lexus LF-C2 Concept va fi dezvelit pe internet printr-o eclipsă virtuală de 72 de ore

de Sebastian Toma
Miercuri, 12.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus va derula o campanie specială de dezvelire a noului concept LF-C2. Japonezii au organizat o eclipsă de soare virtuală pe portalul lor internaţional, care va dura 72 de ore, în cadrul căreia vor prezenta treptat noua lor decapotabilă.

Esential 12 luni au trecut de la prezentarea conceptului care îl prefigura pe Lexus RC, fratele coupe al lui LF-C2 Concept, până la debutul versiunii de serie.
Lexus va avea propria sa eclipsă virtuală de soare, derulată pe portalul internaţional al mărcii. În cadrul eclipsei care va începe duminică, 16 noiembrie, la ora 13:40 PST (adică 23:40 ora României), cei de la Lexus vor începe să lumineze treptat imaginea lui LF-C2 Concept care tronează pe secţiunea dedicată a site-ului mărcii japoneze. Cu fiecare oră, modelul nipon va fi dezvelit din ce în ce mai mult. Intervalul de 72 de ore nu a fost ales aleator, momentul încheierii intervalului fiind concomitent cu prezentarea noului concept în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, care va fi deschis în data de 19 noiembrie. Pentru mai multă interactivitate, cei de la Lexus îi invită pe vizitatori să voteze ce imagine vor să vadă la următoarea dezvelire, primele posibilităţi fiind jantele, interiorul şi grila frontală.

Şeful de design de la Toyota va conduce marca Lexus

Conceptul Lexus LF-C2 prefigurează o decapotabilă de clasă medie în gama producătorului japonez. Aceasta ar putea fi construită pe platforma lui RC, coupe-ul de clasă medie al japonezilor, ceea ce ar face viitoarea creaţie să fie rivalul lui BMW Seria 4 Cabriolet.

Lexus RC a debutat pe piaţă în toamna anului curent, aşa că lansarea atât de rapidă a unei decapotabile în această gamă ar fi o mişcare surprinzătoare din partea producătorului japonez. Ştim deja că exponatul de la Salonul Auto de la Los Angeles este un concept, a cărui soartă va fi decisă de succesul pe piaţă al lui RC şi de cererea estimată pentru o decapotabilă de clasă medie în gama Lexus.

Lexus RC Coupe - japonezii au acum un rival pentru BMW Seria 4

Urmareste Automarket
Modelul Lexus RC a fost anticipat de conceptele LF-LC şi LF-CC şi a debutat în toamna anului 2013, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. La mai puţin de un an distanţă, versiunea de serie a lui RC a fost prezentată, odată cu versiunea de competiţie şi versiunea de performanţă a modelului. Lexus RC are o lungime de 4.692 milimetri, o înălţime de 1.394 milimetri, o lăţime de 1.838 milimetri şi un ampatament de 2.730 milimetri.
Interiorul are un design futurist, dar care rămâne cu picioarele pe pământ printr-o planşă de bord convenţională. O inovaţie în habitaclu o reprezintă sistemul de iluminare, care nu mai este montat pe plafon, ci este proiectat în sus de la nivelul consolei şi al planşei de bord.

Lexus RC F Coupe: rivalul lui BMW M4 şi Mercedes C63 AMG debutează oficial

Via Lexus

Comentarii (1)

  • vector
    faina ideea!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru