Noul Mercedes Clasa E Coupe va primi un motor complet nou: AMG E50 4Matic, gata să ofere 450 de cai

de Bogdan Mirică
Miercuri, 14.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va extinde gama de motorizări a nou lansatului Mercedes Clasa E Coupe cu un propulsor dezvoltat de divizia AMG, capabil să dezvolte 450 de cai putere.

Proaspăt lansatul Mercedes Clasa E Coupe are deja parte de o serie de speculații privind viitoarea sa gamă de motorizări. Potrivit jurnaliștilor de la Autocar, gama sa de motorizări va fi încununată în a doua parte a anului 2017 de un motor complet nou, recunoscut după indicativul E50 4Matic. El va fi disponibil și pe faceliftul Clasei S.

Motorul va marca aniversarea de 50 de ani a diviziei de performanță AMG și va fi dezvoltat de aceasta. În prezent, unitatea de 3.0 litri folosește un compresor electric și un sistem electric de 48V pentru a livra 402 cai putere. Însă, mulțumită creșterii presiunii și a modificărilor interne, motorul va ajunge să livreze chiar și 450 de cai putere.

Cu un asemenea pachet de resurse și cu o transmisie automată cu nouă rapoarte, Mercedes-AMG E50 4Matic va putea să umple spațiul dintre versiunile de serie și viitorul Mercedes-AMG E63 Coupe, programat să apară și el în maxim un an.

Comentarii (4)

  • Vazut din spate, daca avea sigla Renault, as fi crezut ca e o noua generatie de Laguna Coupe.
    5 12
  • MARIUS
    NU CRED CA POATE FI COMPARAT CU LAGUNA , PENTRU CUNOSCATORI SUNT DETALII CLARE...IN PLUS , IN REALITATE PERCEPTIA ESTE CU TOTUL ALTA ,
    3 1
  • @X
    Exact !
    4 11
  • babacloanta
    In afara de Batman, Batman! mai stiti ceva?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru