Feedback

Lotus

Joi, 09 Noiembrie | Modele noi

Lotus Exige Cup 430: sportiva britanică are 436 de cai putere și o viteză maximă de 290 km/h

Lotus a prezentat Exige Cup 430, o sportivă cu două locuri, motor V6 supraalimentat de 3.5 litri și 436 de cai putere, capabilă să atingă o viteză maximă de 290 de kilometri pe oră.
Marti, 17 Octombrie | Industrie

Lotus păstrează producția mașinilor sale sport în Marea Britanie: “Pentru SUV-urile noastre s-ar putea să mutăm producția în altă țară”

Șeful Lotus a anunțat că mașinile sport ale companiei vor fi produse în continuare în Marea Britanie, dar că un viitor SUV ar putea să fie produs în altă țară.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Modele noi

Hennessey Venom GT Spyder: o decapotabilă de serie cu 1.451 CP

Americanii de la Hennesey au perfecționat decapotabila lor cu origini englezești și au urcat puterea motorului la 1.451 CP. Rezultatul se numește Venom GT Spyder și accelerează de la 0 la 96 km/h în 2.4 secunde.
Vineri, 26 Iunie 2015 | Modele noi

Lotus 3-Eleven este cel mai scump și mai rapid model creat vreodată de britanici

Lotus a dezvăluit la Goodwood cel mai rapid și mai scump model creat vreodată. Se numește 3-Eleven și poate atinge 290 de km/h.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Modele noi

Oficial: Lotus anunţă lansarea unui crossover

Lotus se alătură valului de oferte pentru clienţii de SUV-uri. Constructorul britanic promite propriul crossover până în 2019.
Vineri, 06 Martie 2015 | Industrie

Şeful mărcii Lotus sugerează posibilitatea lansării unui crossover

Jean-Marc Gales, actualul CEO Lotus, a reconfirmat posibilitatea lansării unui crossover în gama constructorului britanic.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Modele noi

Noul şef al mărcii Lotus sugerează posibilitatea lansării unui SUV şi a unei berline în gamă

Noul şef al Lotus a anunţat concedierea unui sfert din efectivul de angajaţi cu ocazia restructurării companiei. Totodată, marca cunoscută pentru istoria sa de modele sport ia în considerare lansarea unui SUV şi a unei berline.
Luni, 01 Iulie 2013 | General

Licitaţie pentru Lotus-ul Esprit transformat în submarin în filmul James Bond

Exemplarul Lotus esprit transformat în submarin pentru filmările seriei James Bond „The spy who loved me”, va fi scos la licitaţie în toamnă. Vehiculul a fost un submarin complet funcţional.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Lotus Exige S Roadster - decapotabila de 1100 de kilograme şi 350 CP

Lotus a publicat primele imagini şi informaţii ale noului Exige S Roadster, modelul decapotabil care dispune de 350 de cai putere şi de o masă extrem de redusă.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Modele noi

Detroit Electric SP:01, cea mai rapidă maşină electrică de serie din lume

Detroit Electric, o companie americană care va renaşte o marcă amorţită în 1939, a prezentat versiunea de serie a unui vehicul electric de 201 CP, care va accelera de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Hennessey Venom GT a atins 427.6 km/h, fiind la un pas de recordul lui Veyron Super Sport

Americanii de la Hennessey Performance au reuşit să atingă viteza de 427.6 km/h cu un Venom GT de 1.217 CP, obţinând a doua poziţie în clasamentul celor mai rapide maşini de serie din lume.
Joi, 20 Decembrie 2012 | Modele noi

Lotus Evora Sports Racer, o nouă versiune a sportivei britanice

Lotus a anunţat o nouă versiune a lui Evora, numită Sports Racer. Aceasta prezintă un aspect exterior deosebit şi vine cu mai multe echipamente în standard.
Vineri, 27 Iulie 2012 | Industrie

Lotus va renunţa la planul său cu 5 supercaruri şi ar putea ajunge sub umbrela Volkswagen

Surse citate de Reuters anunţă o ofertă din partea Volkswagen pentru achiziţia mărcii Proton, care deţine şi marca Lotus. Nemţii nu au comentat zvonurile.
Luni, 16 Iulie 2012 | Industrie

Lotus se retrage de la Salonul Auto de la Paris

Cel mai mare eveniment auto al finalului de an va fi privat de prezenţa mărcii britanice Lotus. Cauzele sunt unele economice.
Miercuri, 30 Mai 2012 | Modele noi

Hennessey Venom GT Spyder, cel mai rapid roadster din lume, i-a fost livrat lui Steven Tyler

Hennessey a livrat primul Venom GT Spyder din lume lui Steven Tyler, solistul Aerosmith. Supercarul bazat pe Lotus Elise dezvoltă 1.244 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.2 secunde, fiind cel mai rapid model din segmentul său.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | General

Licitaţie pentru 24 de exemplare Lotus care au scris istorie

În cadrul Festivalului de la Goodwood, casa de licitaţii Bonhams va scoate la vânzare colecţia lui Olav Glasius, un pasionat al modelelor Lotus şi unul dintre cei mai mari colecţionari ai brandului.
Marti, 27 Martie 2012 | General

OFICIAL: Mansory a devenit tunerul de casă Lotus

Lotus şi Mansory au anunţat încheierea unui parteneriat pe termen lung, care face din casa de tuning o divizie de personalizare şi performanţă a constructorului din Hethel.
Vineri, 16 Martie 2012 | Intern

Lotus a lansat în România noul Exige S

Importatorul oficial Lotus în România a lansat noul Exige S pe piaţa autohtonă. Supercarul britanic vine cu un motor V6 de 350 de cai putere.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Industrie

OFICIAL: General Motors este interesat să cumpere Lotus

Pentru a putea duce la bun sfârşit planurile sale de extindere a gamei, Lotus are nevoie de un capital puternic. Dacă Proton nu îl va putea oferi, compania britanică ar putea ajunge sub patronajul unui mare grup auto mondial.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Lotus pregăteşte cel mai performant model de oraş din lume

Cei de la Lotus pregătesc o citadină care va fi mai manevrabilă decât rivalii săi de la BMW şi Audi. Modelul va fi electric şi ar putea avea un motor cu ardere internă pentru extinderea autonomiei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru