Colin Kolles

Joi, 30 Octombrie 2014 | Formula 1

Echipa românească Forza Rossa, implicată în scandalul de la Caterham

Caterham Sports, compania care construieşte monoposturile pentru Caterham, urma să dezvolte şi maşinile cu care să concureze echipa românească Forza Rossa în Formula 1 în 2015 sau 2016.
Marti, 08 Iulie 2014 | Formula 1

Kolles anunţă că proiectul românesc Forza Rossa merge mai departe

Colin Kolles rămâne implicat în proiectul Forza Rossa pentru aducerea echipei româneşti în Formula 1, chiar dacă a devenit consultantul celor de la Caterham.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Formula 1

Caterham confirmă vânzarea echipei către un grup de investitori din Elveţia şi Orientul Mijlociu

Tony Fernandes a confirmat miercuri vânzarea echipei Caterham către un grup de investitori din Elveţia şi Orientul Mijlociu. Colin Kolles va fi consultantul echipei, în timp ce fostul pilot Christijan Albers va fi şeful echipei.
Luni, 30 Iunie 2014 | Formula 1

Colin Kolles, favorit să cumpere Caterham. Există alţi trei investitori interesaţi

Colin Kolles este în discuţii avansate cu Tony Fernandes pentru achiziţionarea echipei Caterham, însă exista alţi trei potenţiali investitori interesaţi, potrivit unor surse din presă internaţională.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | Formula 1

Forza Rossa trebuie să depună o garanţie de 20 de milioane de dolari pentru a concura în 2015

Echipa românească Forza Rossa este obligată să depună o garanţie de 20 de milioane de dolari până în 23 iunie pentru a putea concura în Formula 1, potrivit agenţiei Press Association.
Marti, 03 Iunie 2014 | Formula 1

Noi detalii despre Forza Rossa: echipa ar putea folosi motoare Ferrari

Forza Rossa, echipa ar fi primit acordul de a concura în Formula 1 în 2015, ar urma să utilizeze motoare Ferrari, iar designul monopostului ar urma să fie realizat de foşti angajaţi la HRT.
Luni, 02 Iunie 2014 | Formula 1

Presă: FIA a acceptat în F1 echipa românească Forza Rossa, care va utiliza motoare Renault

FIA şi-a dat acordul final pentru ca echipa românească Forza Rossa să concureze în Formula 1 începând din sezonul 2015, urmând să folosească motoare Renault, potrivit unui reputat jurnalist britanic.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Formula 1

Echipa lui Gene Haas, acceptată în F1 din 2015. Românii de la Forza Rossa aşteaptă o decizie finală

FIA a acceptat echipă americană a lui Gene Haas în Formula 1 începând din sezonul 2015 şi ia în considerare şi candidatura Forza Rossa, o echipă românească gestionata de Colin Kolles.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Motorsport

O echipă românească s-a înscris la clasa de prototipuri LMP1 din Campionatul Mondial de Anduranţă

O echipă numită Lotus este înscrisă sub licenţă românească pe lista provizorie a participanţilor la Cursa de 6 ore de la Silverstone, prima etapă a Camnpionatului Mondial de Anduranţă. Echipa este înscrisă la clasa LMP1 şi deţinută de Colin Kolles, germanul de origine română creditat cu şanse să concureze în Formula 1 din 2015.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | F1 TOP

Echipa românească de Formula 1 a primit acordul lui Ecclestone de a concura din 2015

Bernie Ecclestone a dezvăluit că echipa românească care luptă pentru un loc în Formula 1 în sezonul 2015 va fi acceptată pe grila de start alături de americanii reprezentaţi de Gene Haas.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Formula 1

Ecclestone vrea echipa americană în detrimentul celei româneşti în sezonul 2015 al Formulei 1

Bernie Ecclestone şi-a exprimat în public convingerea că proiectul american al lui Gene Haas merita să concureze în Formula 1, în detrimentul echipei româneşti în care este implicat Colin Kolles.
Luni, 03 Martie 2014 | Formula 1

Posibila echipă românească de Formula 1, finanţată de fostul ministru al sănătăţii Ion Bazac şi promovată de Ministerul Tineretului şi Sportului

Echipa românească care încearcă să ajungă în Formula 1 în sezonul 2015 îl are drept principal finanţator pe Ion Bazac, fost ministru al Sănătăţii, şi a fost reprezentată la întâlnirea cu reprezentaţii FIA de către Ministerul Tineretului şi Sportului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Februarie 2014 | Formula 1

FIA a amânat anunţarea echipei suplimentare pentru sezonul 2015

FIA a amânat pe termen nelimitat o decizie cu privire la acceptarea unei echipe suplimentare pe grila de start pentru sezonul 2015 în aşteptarea unui verdict din partea lui Bernie Ecclestone.
Marti, 11 Februarie 2014 | Formula 1

Echipa românului Kolles are şanse să fie acceptată în Formula 1 în 2015

Echipa în care este implicat germanul de origine româna Colin Kolles ar putea fi acceptată pe grila de start a Formulei 1 începând din sezonul 2015 alături de proiectul american Haas Racing, potrivit presei italiene.
Vineri, 17 Ianuarie 2014 | F1 TOP

O echipă din România vrea să concureze în Formula 1 începând din sezonul 2015

O echipă din România în care este implicat şi Colin Kolles este interesată să concureze în Formula 1 începând din sezonul 2015, dar luptă cu alte două proiecte din Statele Unite şi Serbia.
Joi, 18 Iulie 2013 | Formula 1

Românul Colin Kolles a vrut să-l şantajeze pe Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport

Colin Kolles, fostul şef de origine română al echipelor Force India şi HRT, a încercat să-l şantajeze pe Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport, cu o înregistrare audio în care acesta critică întreaga conducere a echipei germane.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Formula 1

Presă: Force India este în colaps financiar. Ecclestone încearcă să salveze echipa

Force India este în criza financiară după ce copropietarul Vijay Mallya a rămas fără resurse, iar Bernie Ecclestone încearcă să salveze echipa de la faliment, potrivit presei italiene.
Joi, 26 Mai 2011 | Formula 1

Hispania renunţă la protestul împotriva sistemelor de evacuare

Hispania Racing a anunţat că nu va mai face niciun protest împotriva echipelor care utilizează o calibrare specială pentru motor.
Luni, 02 Mai 2011 | Formula 1

Hispania vrea să învingă Virgin Racing în Turcia

Hispania Racing consideră că va fi capabilă să învingă Virgin Racing în Marele Premiu al Turciei datorită noilor update-uri pregătite pentru monopostul F111.

Tag-uri similare

Force India, Ecclestone, Briatore, Hispania, Virgin, Colin Kolles
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru