Componente

Vineri, 13 Mai 2022 | Intern

Mercedes-Benz vrea să dezvolte componente pentru mașini electrice în România

Potrivit celor mai recente informații, gigantul german Mercedes-Benz vrea să dezvolte în România o serie de proiecte pentru trecerea la producția de componente destinate vehiculelor cu zero emisii.
Sambata, 30 Octombrie 2021 | Economic

Producătorii de componente auto din România se adaptează greu la noile tendințe

De ceva timp, faptul că ne îndreptăm spre un viitor dominat de mașini electrice, nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Lansările producătorilor auto s-au concentrat în principal în jurul mașinilor alimentate exclusiv de baterii sau hibride iar cererea clienților confirmă trendul ascendent al acestor autovehicule. Cu toate acestea, producătorii de componente auto din România se adaptează greu la aceste schimbări, conform secretarului general al Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Adrian Sandu.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Industrie

BMW extinde producția de componente de propulsie pentru vehicule electrificate: investiție de peste 150 de milioane de euro la uzina din Regensburg

Grupul BMW anunță o investiție de peste 150 de milioane de euro pentru ca fabrica din Regensburg să producă din 2021 componente de propulsie pentru vehicule electrificate.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Economic

Volkswagen reorganizează divizia de componente: fonduri suplimentare pentru investiții în mașini electrice

Grupul Volkswagen a reorganizat operațiunile sale privind componentele sub o singură divizie, începând cu 1 ianuarie 2019. Nemții se bazează pe economiile făcute pentru investiții suplimentare în dezvoltarea mașinilor electrice.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Intern

Ministrul Mediului susține în continuare că taxa de poluare nu va fi o taxă: “Se va aplica tuturor vehiculelor poluante, nu doar celor mai vechi de 10 ani”

Viitoarea taxă pe care proprietarii de autovehicule înmatriculate în România o vor plăti se va aplica nu doar autovehiculelor mai vechi de zece ani, ci tuturor maşinilor poluante şi va avea mai multe componente, care nu vor intra concomitent în vigoare la 1 ianuarie 2019, a anunţat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Marti, 23 Octombrie 2018 | Economic

Pregătiri de Brexit: Aston Martin caută soluții alternative pentru transportul componentelor din Europa, în cazul întârzierilor la vamă

Aston Martin ia în calcul să schimbe modalitatea de transport a componentelor sale care sunt aduse din Europa în Marea Britanie, pentru a evita eventualele întârzieri la vamă din cauza Brexit-ului. Constructorul britanic se gândește la transporturi aeriene în detrimentul pieselor venite din Europa cu feribotul.
Luni, 27 Iulie 2009 | Industrie

Skoda va asambla noul Yeti la o uzina din India

Skoda ar putea produce noul Yeti la uzina indiana Aurangabad, unde in prezent mai iau nastere modelele Octavia, Superb si Laura.
Vineri, 08 Mai 2009 | Industrie

Seful Mercedes: "Ne dorim o alianta cu BMW"

In Germania ar putea lua nastere o colaborare stransa intre cei mai importanti actori de pe piata modelelor premium. Mercedes a anuntat oficial ca isi doreste o colaborare pe picior de egalitate cu BMW.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru