Goodyear

Luni, 28 Octombrie 2019 | Advertorial

(P) 35 de puncte de service Premio în România la 10 ani de la debutul pe piața locală: programare online pentru schimbul de anvelope și servicii conexe rapide

Rețeaua Premio a împlinit 10 ani de activitate în România. Parte a gigantului Goodyear, Premio dispune de 35 de puncte de service la nivel național.
Duminica, 05 Mai 2019 | Reportaj

Fiesta de pe Ascari: am condus Alpine A110, Porsche 911 GT3 RS și Ferrari 488 GTB la testul noilor anvelope Goodyear F1 Asymmetric 5 și SuperSport

Goodyear ne-a invitat la evenimentul de lansare a noilor anvelope Eagle F1 Asymmetric 5 și SuperSport. Testul s-a desfășurat pe circuitul de la Ascari unde am condus Alpine A110, Porsche 911 GT3 RS, Ferrari 488 GTB și Volkswagen Golf R. Invitat special a fost Ari Vatanen, campion mondial de raliuri în 1981.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Goodyear prezintă pneurile pentru viitoarele mașini zburătoare: nu au nevoie de aer și joacă rol de propulsie magnetică

Goodyear a prezentat la Geneva conceptul unor pneuri care nu au nevoie de aer, dar care pot fi folosite atât pentru mașinile actuale, cât și pentru viitoarele mașini zburătoare.
Vineri, 04 Martie 2016 | GENEVA 2016

Goodyear a reinventat roata la Salonul de la Geneva: Eagle-360 este un pneu sferic care nu are nevoie de suspensii

Viitorul anvelopelor va fi cu adevărat hi-tech. Americanii de la Goodyear ne oferă o mostră SF prin pneurile Eagle-360, care au formă sferică și se țin de mașină și pe asfalt folosind levitația magnetică.
Marti, 18 August 2015 | Intern

Goodyear a identificat 7 tipuri de șoferi: de la "profesor" la "filozof"

Goodyear a prezentat rezultatele preliminare ale unui studiu efectuat la nivel european pentru a observa cele mai comune tipuri de personalități ale șoferilor. Șapte tipuri de personalități au ieșit în evidență în prima fază a studiului.
Joi, 05 Martie 2015 | GENEVA 2015

Goodyear a prezentat două concepte de anvelope: una generează energie electrică, cealaltă se umflă singură

Goodyear a venit la Salonul Auto de la Geneva cu două anvelope concept. Acestea prezintă două tehnologii ale viitorului care sunt diferite din punct de vedere conceptual, dar ar putea uşura vieţile şoferilor dacă vor deveni realitate.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Mediu

Studiu: 71% dintre clienţii de pneuri noi au ales o anvelopă în funcţie de eticheta de eficienţă

Un studiu realizat la solicitarea Goodyear Dunlop la un an de la intrarea în vigoare a etichetelor obligatorii pentru anvelope arată că 71% dintre consumatori au luat o decizie în funcţie de informaţiile prezentate pe aceste etichete.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Tractomas, cel mai mare semi-camion din lume, este echipat cu anvelope Goodyear

Reprezentanţii Goodyear au anunţat că au dezvoltat anvelopele cu care este echipat cel mai mare semi-camion din lume, Nicolas Tractomas, capabil să tracteze un tren rutier de 535 tone.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Siguranta

Studiu JD Power: Anvelopele run-flat sunt înlocuite mai des decât anvelopele convenţionale

Un studiu derulat de JD Power and Associates în SUA a relevat faptul că anvelopele run-flat cumpărate în 2011 sau 2012 în echiparea de fabrică au necesitat înlocuirea în mai multe cazuri decât pneurile convenţionale.
Marti, 04 Decembrie 2012 | General

Studiu Goodyear: Şoferii tineri sunt tentaţi să circule cu viteză mare

Un studiu recent a arătat că şoferii tineri din Europa sunt predispuşi la încălcarea regulilor de circulaţie, în special restricţiile referitoare la prioritate şi la limitele de viteză.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Siguranta

Studiu Goodyear: Şoferii tineri îşi varsă nervii la volan

Cei de la Goodyear au publicat rezultatele unui studiu privind generaţia "Y" şi comportamentul şoferilor tineri la volan. Rezultatele nu sunt îmbucurătoare, aceştia obişnuind să conducă agresiv.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Tehnologie

Anvelopa autogonflabilă Goodyear şi Tesla Model S, incluse de Time în Top 25 inovaţii în 2012

Două produse care au apărut în industria auto în 2012 au fost incluse de revista Time în lista inovaţiilor de top ale anului. Anvelopa autogonflabilă Goodyear şi Tesla Model S au o companie selectă: roverul Curiosity şi ultimul costum spaţial dezvoltat de NASA.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Siguranta

Studiu Goodyear: Tinerii sunt interesaţi în principal de siguranţa rutieră

Potrivit unui studiu realizat de Goodyear, şoferii tineri sunt mai interesaţi de siguranţa rutieră oferită de noile lor anvelope decât de reducerea consumului de carburant.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Tehnologie

Goodyear a prezentat pneul care îşi reglează singur presiunea

Goodyear a dezvăluit o anvelopă care poate să-şi regleze singură presiunea. Acesta este gata de producţie şi este destinată camioanelor.
Joi, 26 Iulie 2012 | Tehnologie

Goodyear a lansat aplicaţia Road Safety pentru iPhone şi Android

Goodyear oferă aplicaţia Road Safety şi în România. Aceasta este disponibilă în Appstore şi în Android Market şi doreşte să ajute turiştii europeni în vacanţa de vară şi nu numai.
Luni, 02 Iulie 2012 | Reportaj

Michelin Performance Tour: 30.000 de km pentru stabilirea celei mai bune anvelope

Michelin şi specialiştii germani de la Dekra au pus la cale cel mai lung test pentru o anvelopă. 30.000 de kilometri şi 25 de ţări pentru a stabili care e cea mai bună anvelopă premium.
Miercuri, 16 Mai 2012 | General

Un camion hibrid Volvo echipat de Goodyear a doborât două recorduri de viteză pe un kilometru

Goodyear a furnizat anvelopele cu ajutor cărora camionul hibrid Volvo botezat Mean Green - 2100 CP - a reuşit să soboare două recorduri absolute în Statele Unite ale Americii.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Concepte

Conceptele Chevrolet de la Detroit erau echipate cu anvelope concept de la Goodyear

Conceptele Chevrolet prezentate la Salonul Auto de la Detroit au fost echipate cu anvelope Goodyear deosebite. Acestea au fost proiectate special pentru acest salon auto.
Sambata, 13 August 2011 | Tehnologie

Goodyear lucrează la pneul care se umflă singur în caz de pană

Americanii de la Goodyear lucrează la un pneu capabil să se umfle singur atunci când se identifică o scădere de presiune la roată.
Joi, 26 Mai 2011 | General

Goodyear şi Zeppelin, contract pentru o nouă generaţie de dirijabile

Cei doi parteneri de prestigiu au încheiat o nouă înţelegere privind furnizarea de aeronave. Dirijabilele Goodyear vor continua să strabată lumea, dar într-o formă modernă.

Tag-uri similare

Pirelli, criza, Michelin, pneuri, Bridgestone, pneu, Seat Ibiza, off-road, cauciuc, Goodyear
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru