Mercedes Clasa A

Luni, 11 Martie | Industrie

Mercedes-Benz s-ar fi răzgândit: Clasa A va fi disponibil și după 2024

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz Clasa A nu va fi scos din producție în 2024, așa cum susțineau anterior reprezentanții companiei germane.
Marti, 10 Mai 2022 | Industrie

SURSE: Mercedes-Benz ar putea renunța definitiv la Clasa A

Potrivit unor declarații făcute de Ola Kaellenius, șeful Mercedes-Benz, modelul compact Clasa A ar putea fi retras din gamă odată ce producția actualei generații va ajunge la sfârșit. Constructorul german dorește să se concentreze mai mult asupra modelelor mai mari și, în special, asupra celor electrice.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Mercedes-Benz va renunța la motorul diesel Renault de 1.5 litri și îl va înlocui cu propria unitate de 2.0 litri și 116 CP

Mercedes-Benz Clasa A și Clasa B nu vor mai fi disponibile cu motorul diesel de 1.5 litri furnizat de Renault, potrivit unor informații neoficiale. În schimb, cele două modele vor primi o unitate Mercedes-Benz de 2.0 litri și 116 cai putere.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Posibil parteneriat între BMW și Mercedes-Benz: germanii ar putea dezvolta viitoarele generații Seria 1 și Clasa A pe aceeași platformă

BMW și Mercedes-Benz negociază semnarea unui parteneriat pentru a dezvolta pe aceeași platformă viitoarele generații Seria 1 și Clasa A, care ar urma să fie lansate după 2025, anunță presa germană.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Tuning

Tratament special din partea Brabus: Mercedes-Benz Clasa A primește modificări estetice minore și ceva mai multă putere

Tunerul german Brabus oferă un pachet de performanță și un kit estetic pentru Mercedes-Benz Clasa A. Motorul de 2.0 litri benzină oferă acum 270 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5.9 secunde.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Luni, 18 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes Clasa A va primi o versiune plug-in hybrid în 2019: prezentarea oficială ar putea avea loc în octombrie

Clasa A va fi unul dintre modelele Mercedes care va primi o versiune plug-in hybrid, care va fi echipată cu un motor pe benzină de 1.3 litri și 163 CP și un motor electric de 91 CP.
Vineri, 02 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A: design revizuit, tehnologii de Clasa S și motorizări noi

Mercedes-Benz a prezentat noua generație Clasa A. Modelul compact are acum un design revizuit, un interior de ultimă generație care integrează tehnologii moderne și motorizări noi.
Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Clasa A: modelul debutează în 2 februarie

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A debutează în 2 februarie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții au publicat un teaser video nou.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Mercedes Clasa A: designul exterior, dezvăluit parțial înainte de lansarea din 2 februarie

Mercedes a publicat prima imagine oficială cu designul exterior al noii generații Clasa A, care scoate în evidență forma blocurilor optice. Lansarea oficială va avea loc vineri, 2 februarie.
Duminica, 24 Decembrie 2017 | Modele noi

Mercedes Clasa A Sedan, surprins în teste pe drumuri publice: germanii pregătesc lansarea la începutul lui 2018

Mercedes Clasa A Sedan a fost surprins pe drumurile publice în cadrul unor teste sub camuflaj, ca parte a ultimelor pregătiri pentru lansarea programată în prima parte a anului viitor.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Mercedes Clasa A: volan preluat de la Clasa S, două ecrane de 12 inch, spațiu mai mare pentru pasageri

Interiorul noii generații Mercedes Clasa A va prelua volanul de la Clasa S și va oferi un spațiu mai mare pentru pasageri, în timp ce versiunea de top va fi echipată cu două ecrane touch de 12.3 inch.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Mai 2017 | General

Donwnsizing-ul continuă: Mercedes pregătește motoare noi de 1.2 și 1.4 litri pentru Clasa A și alte modele compacte

Mercedes dezvoltă împreună cu Renault-Nissan o nouă gamă de motoare cu injecție directă de 1.2 și 1.4 litri care vor fi implementate pe noua generație Clasa A și pe urmașii Clasei B și ai lui CLA și GLA.
Joi, 18 Mai 2017 | Modele noi

De la limuzine la compacte: Mercedes Clasa A va împrumuta tehnologiile autonome de la Clasa S

Noua generație Mercedes Clasa A vă beneficia de tehnologiile autonome introduse recent pe Clasă S, inclusiv de posibilitatea de a vira și de a frâna automat la anumite viteze.
Miercuri, 17 Mai 2017 | Modele noi

Noua generație Clasa A, anticipată de o imagine publicată de șeful Mercedes

Dieter Zetsche, președintele Daimler, a publicat o imagine teaser cu noua generație a modelului Mercedes Clasa A, așteptată tocmai în 2018.
Luni, 08 Mai 2017 | Modele noi

Mercedes va extinde oferta de compacte cu tracțiune față: noua platformă va avea 8 modele, cu 3 mai multe decât în prezent

Mercedes va dezvolta noua platformă MFA2 pentru modele compacte cu tracțiune față, care va include 8 modele în loc de 5. Noutățile vor fi, cel mai probabil, Clasa A Sedan, Clasa A Sedan cu ampatament mărit și noul SUV GLB.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Industrie

Schimbări în parteneriatul Nissan-Mercedes: planurile pentru utilizarea unei platforme comune pentru Infiniti Q40 şi Clasa A au picat

Nissan şi Mercedes vor continua parteneriatul tehnic pentru modele premium, însă ideea de a folosi o platformă comună pentru maşinile compacte precum Clasa A şi Infiniti Q40 a fost abandonată.
Vineri, 23 Decembrie 2016 | Modele noi

Mercedes suprapopulează gama sa compactă: chiar dacă există CLA, germanii vor lansa și A-Klasse Sedan

Mercedes vrea să își extindă și mai mult prezența în segmentul compact. Germanii vor lansa și un A-Klasse Sedan la sfârșitul anului 2018.
Marti, 26 Iulie 2016 | Modele noi

În vizită la stilist: noua generaţie Mercedes Clasa A va creşte în dimensiuni, dar va fi mai uşoară

Noua generaţie Mercedes Clasa A va avea dimensiuni mai mari şi un spaţiu generos pentru pasagerii din spate, însă masa totală va scădea datorită utilizării aluminiului.
Luni, 11 Aprilie 2016 | Modele noi

Publicul cere, Mercedes oferă: viitoarea generație Clasa A va avea și o versiune Sedan

Succesul celei mai recente generații a lui Mercedes-Benz Clasa A îi face pe oficialii mărcii germane să se gândească la noi zone pe care pot să le cucerească. Marele plan: un Clasa A Sedan care va "trăi" în gamă alături de coupe-ul cu patru uși CLA.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes A-Klasse, Mercedes Clasa A, Mercedes Clasa A 2012
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru