Sandero Stepway

Marti, 06 Iulie 2021 | Industrie

Dacia a atins borna 200.000 în Marea Britanie

Dacia a ajuns la vânzări de 200.000 de mașini în Marea Britanie, la 8 ani de la lansarea pe această piață.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Intern

Dacia a publicat dotările standard și opționale pentru noul Sandero Stepway: 350 de euro pentru pachetul cu senzori față și spate

Dacia a publicat lista dotărilor standard și opționale pentru noul Sandero Stepway. Sistemul Media Display cu ecran de 8 inch și compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay este standard pe echiparea Comfort, iar pachetul cu senzori de parcare față și spate este disponibil pentru 350 de euro.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile generații de modele Dacia: Logan începe de la 8.400 de euro, Sandero de la 8.600 de euro, iar Sandero Stepway de la 12.050 de euro

Dacia a anunțat prețurile pentru noile generații ale modelelor sale. Logan are un preț de pornire de 8.400 de euro, iar Sandero începe de la 8.600 de euro. Pentru Sandero Stepway clienții plătesc cel puțin 12.050 de euro.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Industrie

Noua generație Dacia Sandero nu se produce în România: uzina de la Mioveni rămâne cu versiunea Sandero Stepway, Logan și Duster

Noua generație Dacia Sandero nu este produsă în România. În schimb, la uzina de la Mioveni vor fi produse în continuare versiunea Sandero Stepway și modelele Logan și Duster, potrivit oficialilor Grupului Renault.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: design modern, interior îmbunătățit, cutie automată CVT și fără motorizări diesel

Dacia a publicat imagini și informații tehnice despre noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway, care oferă un design modern, interior mult îmbunătățit, sisteme de asistență și cutie automată CVT. Niciunul dintre modele nu mai are în gamă motoare diesel.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noile generații Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: detaliile complete vor fi anunțate în 29 septembrie

Dacia a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway. Producătorul de la Mioveni a pregătit o filozofie de design nouă care se traduce prin forme ceva mai rotunjite. Detaliile complete referitoare la noile modele Dacia vor fi publicate în 29 septembrie.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Modele noi

Dacia Sandero: un nou teaser dezvăluie cum vor arăta farurile și stopurile noii generații

Dacia a publicat un teaser video cu farurile și stopurile noii generații Sandero, care demonstrează că hatchback-ul subcompact va primi modificări importante de design. Prezentarea oficială va avea loc în 7 septembrie.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan: cele două modele ar putea fi prezentate în 7 septembrie

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan. Presa din Franța susține că modelele vor avea noutăți majore și că vor fi prezentate oficial în 7 septembrie.
Marti, 19 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în luna iunie

Noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în luna iunie, cu câteva luni mai devreme decât planificarea inițială, potrivit unor informații neoficiale din presa franceză.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Dacia lansează o ediție specială pentru Duster și Sandero Stepway: brandul aniversează 15 ani de prezență în Europa

Dacia sărbătorește 15 ani de prezență în Europa prin lansarea unei ediții speciale pentru Duster și Sandero Stepway care include standard cameră pentru marșarier, aer condiționat automat sau ecran touch de 7 inch cu sistem de navigație.
Joi, 21 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Dacia va lansa o ediție limitată Ultimate pentru Duster, Logan și familia Stepway: camera Multi View, inclusă în dotarea standard

Dacia va lansa în martie la Salonul Auto de la Geneva o ediție limitată Ultimate pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway. În cazul lui Duster noutatea principală va fi includerea camerei Multi View în echiparea standard.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Intern

Vânzări Dacia în 2018 în România: 77% dintre clienții Duster au ales versiunea 4x4, iar 61% dintre cei care au cumpărat un Sandero au mizat pe Stepway

Anul trecut, peste 54.500 de români au cumpărat un automobil produs de Dacia, în creștere cu 26.2% față de 2017. Și în 2018, cea mai bună piață externă pentru constructorul de la Mioveni a fost cea din Franța (141.606 unități).
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Franța: serie "foarte limitată" pentru Dacia Sandero Stepway. Fanii pot alege designul acesteia

Fanii Dacia care trec pragul Salonului Auto de la Paris au ocazia să voteze următoarea serie limitată Sandero Stepway. Versiunea va fi dedicată exclusiv pieței din Franța, iar fanii pot alege una dintre versiunile Blue Night, Evolution sau Escape.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Modele noi

Dacia pentru colecționari: Sandero Stepway Very Limited Edition va fi produs în doar 150 de exemplare dedicate Franței

Dacia va produce până la sfârșitul acestui an 150 de exemplare Sandero Stepway într-o versiune specială denumită Very Limited Edition. Francezii sunt invitați să-și voteze varianta preferată: City, Navy sau Pop Art.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Cutia automată de pe Dacia Logan şi Sandero va costa 600 de euro în Franţa

Dacia Logan şi Dacia Sandero cu transmisie automată Easy-R vor fi mai scumpe cu 600 de euro în Franţa comparativ cu versiunile dotate cu transmisii manuale. Dacia România nu a anunţat încă data la care noile versiuni vor fi disponibile pe piaţa noastră.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia introduce o transmisie automată pentru Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat oficial introducerea unei transmisii automate în oferta sa. Aceasta este o cutie manuală automatizată, se numește Easy-R și debutează luna viitoare.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Industrie

Dacia a stabilit un record de vânzări în 2014: peste jumătate de milion de maşini comercializate într-un an

Dacia a vândut peste 500.000 de maşini într-un an pentru prima dată în istoria sa. Cel mai bine vândut model este Sandero, inclusiv varianta Stepway, urmat de Duster şi Logan.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Industrie

Dacia a vândut trei milioane de maşini în ultimii zece ani

Dacia sărbătoreşte un important hotar în istoria sa, după ce marca din Mioveni a vândut trei milioane de unităţi de la momentul lansării lui Logan.
Luni, 07 Iulie 2014 | Industrie

Vânzările Dacia au crescut cu 24% în primele şase luni ale anului

Dacia a reuşit din nou să-şi depăşească vechile rezultate de vânzări, arată rezultatele publicate de companie. În primele şase luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 24%, titrează cei de la Mediafax.
Luni, 23 Decembrie 2013 | General

TOP 10: Cele mai citite teste Automarket ale anului 2013

Anul 2013 a adus 129 materiale de drivetest pe Automarket.ro. Noi le-am selectat pe primele zece cele mai citite şi le trecem în revistă pentru voi.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Opel, Fiat, vanzari, Romania, productie, Salon Auto, Seat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru