Titi Aur va concura pe Transfăgărăşan cu un BMW pe care îl va conduce doar pe două roţi

de Sebastian Toma
Joi, 09.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Multiplul campion naţional de raliuri Titi Aur a anunţat că va participa la Sibiu Rally Challenge pe două roţi, dar cu o maşină. Pilotul va încerca să parcurgă cei 7 kilometri ai specialei Transfăgărăşan mergând cu două roţi ale maşinii în aer.

Esential 7 kilometri este lungimea probei pe care Titi Aur vrea să o parcurgă pe două roţi.
Titi Aur, pilotul cu opt titluri de campion naţional în CNR şi fondatorul şcolii de pilotaj de succes care îi poartă numele, a anunţat participarea la Sibiu Rally Challenge. Spre deosebire de ceilalţi concurenţi, Titi Aur a avut o idee inedită privind participarea sa, urmând să concureze cu o maşină pe care o va conduce pe două roţi. Pilotul bârlădean nu este la prima demonstraţie de mers pe două roţi cu maşina, având numeroase experienţe alături de un BMW Seria 3 de generaţie E36 în cadrul unor evenimente la care a participat pentru a-şi promova şcoala de pilotaj. Nu este tocmai un criteriu obişnuit participarea pe două roţi la o probă superspecială a unui eveniment de motorsport, dar Titi Aur ar putea să fie primul pilot din lume care încearcă să facă aşa ceva. Ştim sigur că este primul şofer care încearcă acest lucru pe Transfăgărăşan.

Titi Aur va construi propriul său circuit pentru şcoala sa de pilotaj

Celebrul pilot din Bârlad a decis să încerce această urcare la Sibiu Rally Challenge deoarece formatul evenimentului de motorsport îi permite acest lucru.

Organizatorii au mers pe ideea de festival al sporturilor cu motor, evenimentul fiind împărţit în secţiuni de asfalt şi secţiuni de macadam, ceea ce permite participarea mai multor tipuri de vehicule. Spre exemplu, spectatorii vor putea observa un concurent care va alerga cu un kart de competiţie pe Transfăgărăşan, în timp ce alţi participanţi vor alerga cu maşini modificate pentru viteză în coastă, pe lângă concurenţii care vin direct din CNR.

Aşa arată maşina cu care Titi Aur face de obicei demonstraţii pe două roţi.

Sibiu Rally Challenge, competiţie de motorsport pe Transfăgărăşan ce va avea loc în 9-12 octombrie

Urmareste Automarket

Probele speciale derulate pe Transfăgărăşan din Sibiu Rally Challenge sunt programate sămbătă, 11 octombrie 2014, începând cu ora 12:00.

Spectatorii vor avea acces pe probă înainte de începerea evenimentului, dar sunt sfătuiţi să vină din timp pentru a găsi un loc bun şi sigur de vizionare. Parcarea vehiculelor private pe traseu este strict interzisă, iar organizatorii atrag atenţia că locurile de parcare nu vor fi numeroase, aşa că este indicată sosirea din timp pe probă pentru a găsi un loc.

Via SibiuRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru