Tuning semnat de Brabus: 700 CP și 950 Nm pentru noul Mercedes-AMG G63

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 26.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Brabus a pregătit un pachet de performanță pentru noua generație Mercedes-AMG G63. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning din Germania, motorul V8 biturbo de 4.0 litri produce acum 700 CP și 950 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.3 secunde.

Casa de tuning Brabus a prezentat pachetul 700 Widestar dedicat noului Mercedes-AMG G63. Modelul constructorului german primește un kit de caroserie și mai agresiv, dar și un pachet special de performanță.

Tunerul Brabus a optat pentru jante de 23 inch "Platinum Edition", pentru lumini suplimentare amplasate pe plafon și pentru o serie de accesorii de caroserie vopsite în negru. Aripile au fost restilizate, sistemul de evacuare cu patru terminații a fost modificat, iar în partea din spate apare și un eleron. La interior, casa de tuning propune scaune îmbrăcate în Alcantara și piele naturală, dar și o mulțime de accesorii din lemn și fibră de carbon.

Mercedes-AMG G63 este disponibil cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri. În versiunea de serie, unitatea produce 585 de cai putere la 6.000 rpm și 850 Nm între 2.500 și 3.500 rpm. Prin instalarea pachetului pregătit de Brabus, puterea crește la 700 CP, iar cuplul motor oferit ajunge la 950 Nm.

Resursele motorului sunt gestionate tot de o cutie automată cu 9 trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.3 secunde (0.1 secunde mai rapid față de varianta standard), iar viteza maximă este limitată la 240 km/h (aceeași valoare este oferită și de varianta de serie echipată cu AMG Driver's Package).

Via | Brabus

Comentarii (2)

  • someone
    ca sa ne dam seama cat de greu e G-ul: 115 cai in plus si 100nm pentru o imbunatatire de 0.1 secunde a cceleratiei. e drept ca la acele puteri mari 100 cai reprezinta putin, dar totusi....
    4 0
  • Corocsenie Adrian
    Cat de bine arata si cat de bine suna datele tehnice ! Asta masina de teren !
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru