Echipele au început sesiunea de teste din Bahrain

de Daniel Popescu
Marti, 08.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cele 11 echipe au început marţi dimineaţă sesiunea de teste de două zile de pe circuitul din Bahrain, prima care are loc în timpul sezonului după o pauză de şase ani.

Esential 2 zile este durata sesiunii de teste din Bahrain
Anul 2014 marchează revenirea testelor în timpul sezonului pentru prima oară după 2008, iar prima astfel de sesiune are loc pe circuitul Sakhir din Bahrain la numai două zile după victoria obţinută aici de Lewis Hamilton la capătul unei curse spectaculoase.

Echipele vor avea la dispoziţie două zile pentru a evalua noi componente pentru monoposturi, în special de natură aerodinamică, prin care să-şi îmbunătăţească performanţele în următoarea perioadă.

Echipele au optat pentru strategii diferite în privinţa modul în care abordează aceste teste: unele mizează pe piloţii titulari pentru a învăţa cât mai multe lucruri despre noile monoposturi, în timp ce altele le-au oferit oportunitatea piloţilor de rezervă să câştige cât mai multă experienţă la volan.

Iată piloţii care testează pentru echipe în cele două zile ale sesiunii:

Echipa Marti, 8 aprilie Miercuri, 9 aprilie
Mercedes Nico Rosberg Lewis Hamilton
Lotus Pastor Maldonado Romain Grosjean
Ferrari Fernando Alonso Fernando Alonso
Sauber Giedo van der Garde Sergey Sirotkin
McLaren Kevin Magnussen Kevin Magnussen
Williams Valtteri Bottas Felipe Nasr
Force India Nico Hulkenberg Sergio Perez
Toro Rosso Daniil Kvyat Jean-Eric Vergne
Marussia Max Chilton Jules Bianchi
Red Bull Racing Daniel Ricciardo Daniel Ricciardo
Caterham Robin Frinjs Marcus Ericsson

Caterham, Mercedes şi Williams au fost nominalizate să-şi concentreze atenţia timp de o zi pe dezvoltarea pneurilor furnizate de Pirelli.

Celelalte echipe vor face acelaşi lucru pe parcursul celorlalte trei sesiuni de teste din timpul sezonului, care vor avea loc pe circuitele de la Barcelona, Silverstone şi Abu Dhabi. 

Comentarii (3)

  • iceman
    Daniel Ricciardo testeaza ambele zile "Red Bull and Ferrari will use one race driver for both days. Daniel Ricciardo, fresh from outpacing Sebastian Vettel on his way to fourth in the Bahrain race, will drive the RB10, while his team mate works in the simulator back in the UK. Fernando Alonso will conduct both days of testing in the Scuderia’s F14 T'
    5 0
  • pablo256r
    iceman sint curios ce rezultate vor avea.
    Au aratat foarte slab in Bahrain, au cu ce sa compare, sa vedem ce pot imbunatati ... daca pot.
    Uite o delcaratie a lui ALO dupa cursa din Bahrain:
    "Suntem pe noua şi 10 fără accidente şi fără probleme, ci pe baza a ceea ce am putut să facem. Am câştigat de trei ori această cursă, nu am uitat cum se face asta. Suntem pe nouă şi 10 pentru că opt oameni au fost mai buni decât noi. Vrem să schimbăm asta cât mai repede posibil şi trebuie să începem din China. Avem un test aici, voi pilota în cele două zile şi nu mă voi odihni până când situaţia nu se schimba"
    sursa: http://www.automarket.ro/formula1/raikkonen-i-alonso-dezamgii-de-evoluia-din-bahrain-55929.html
    4 0
  • iceman
    in tabel la RBR in a 2a zi nu era trecut nimeni, textul e de pe formula1.com, RBR si SF folosesc un singur pilot, de asta erau pusi impreuna, sper ca ambele sa revina, SF departe rau au mult de lucru, iar RBR nu sunt asa departe, 3 in calificari, Ricciardo si in cursa au mers bine
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru