Arhiva stiri iunie 2019

Marti, 18 Iunie 2019 | Formula 1 | 10 comentarii

Ferrari a cerut oficial rejudecarea penalizării lui Vettel din Canada: Scuderia nu a oferit detalii despre noile dovezi

Ferrari a solicitat în mod oficial rejudecarea penalizării de cinci secunde pe care Sebastian Vettel a primit-o în cursa de la Montreal, în urma căreia germanul a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.
Marti, 18 Iunie 2019 | Motorsport | 4 comentarii

Campionatul Mondial de Raliuri va avea mașini hibride începând din sezonul 2022: piloții vor avea un surplus de putere pe probele speciale

Mașinile de raliuri care vor concura în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) începând din sezonul 2022 vor avea sisteme hibride de propulsie furnizate de un producător unic, iar începând din 2025 dezvoltarea acestora ar putea fi extinsă.
Marti, 18 Iunie 2019 | Modele noi

Atac la rivalii de la Mercedes-AMG: BMW ar putea lansa modele de performanță M de sine stătătoare

BMW a dezvăluit că analizează posibilitatea de a lansa o serie de modele de performanță sub brandul M care nu au la bază alte modele, după strategia adoptată de Mercedes-Benz pentru brandul Mercedes-AMG.
Marti, 18 Iunie 2019 | Modele noi

Aston Martin continuă să se inspire din mitologia nordică: Valhalla este numele oficial pentru hypercar-ul AM-RB 003

Cunoscut inițial ca AM-RB 003, al treilea hypercar dezvoltat de Aston Martin și Red Bull Racing a primit numele oficial de Aston Martin Valhalla. Hypercar-ul beneficiază de tehnologie împrumutată din F1, are un sistem de propulsie hibrid bazat pe un motor V6 turbo, în timp ce producția este limitată la 500 de exemplare.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

Franța spune că alianța cu Nissan este mai importantă pentru Renault decât o fuziune cu altă companie: “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan”

Alianța Renault-Nissan este mai importantă pentru francezi decât o eventuală fuziune între Renault și altă companie, inclusiv Fiat-Chrysler, potrivit lui Bruno Le Maire, ministrul de finanțe din Hexagon. “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan,” a declarat reprezentantul guvernului francez.
Marti, 18 Iunie 2019 | Economic | 2 comentarii

Înmatriculările Dacia au crescut în Europa cu aproape 8% în luna mai: peste 58.000 de unități și o cotă de piață de 4%

Dacia a înmatriculat peste 58.000 de unități în Europa în luna mai, în creștere cu 7.8%, și și-a consolidat cota de piață de 4%, în contextul în care piața auto în ansamblu a înregistrat o creștere anemică de 0.04%.
Marti, 18 Iunie 2019 | Tehnologie | 2 comentarii

Volkswagen a înființat divizia “Car.Software”: toate modelele noi din grupul VW vor folosi același soft până în 2025

Volkswagen a anunțat că toate modelele noi din grup vor folosi același soft până în 2025, după înființarea diviziei “Car.Software”. Sistemul de operare “vw.os” va fi standardul pentru toate brandurile din grupul german, care dorește ca dezvoltarea software să fie făcută in-house în proporție de cel puțin 60% (față de 10% în prezent).
Marti, 18 Iunie 2019 | Modele noi | 13 comentarii

Volkswagen oferă detalii despre garanția bateriei pentru hatchback-ul electric ID.3: va avea minim 70% din capacitate după 8 ani sau 160.000 de kilometri

Volkswagen va garanta că bateria care echipează hatchback-ul electric ID.3 va păstra cel puțin 70% din capacitatea utilă după 8 ani sau 160.000 de kilometri.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

General Motors se gândește la renașterea Hummer ca brand electric: “Este o idee, analizăm toate variantele”

General Motors a anunțat că analizează ideea renașterii Hummer ca brand electric, în contextul în care producătorul american își va concentra toate eforturile viitoare în direcția electrificării.
Marti, 18 Iunie 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Porsche prezintă noile 718 Spyder și 718 Cayman GT4: motor aspirat cu 6 cilindri de 4.0 litri și 420 de cai putere

Porsche a publicat primele imagini și informații tehnice despre noile 718 Spyder și 718 Cayman GT4, care utilizează un motor aspirat cu 6 cilindri cu capacitatea de 4.0 litri care generează 420 de cai putere și un cuplu maxim de 420 Nm.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania | 8 comentarii

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 5. Oradea - Timișoara: de la Piața Unirii la Piața Unirii

Ne îndreptăm cu pași mari către finish-ul turului nostru cu mașini electrice. Suntem în ziua cinci în #ElectricRomânia powered by Kaufland și am pus cap-compas spre sud, coborând de la Oradea spre Timișoara via Arad, pentru o pauză de masă pentru oameni și mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi | 50 comentarii

Noua generație Renault Zoe este aici: hatchback-ul electric a primit un motor de 136 CP, autonomie de 390 kilometri și numeroase îmbunătățiri la interior

Renault a prezentat luni noua generație a hatchback-ului electric Zoe, care a primit un motor de 136 de cai putere, un acumulator cu autonomie de 390 de kilometri și numeroase îmbunătățiri de design, în special la interior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi

Teaser pentru Porsche 718 Boxster Spyder: "Ești pregătit? Vine o furtună"

Porsche a publicat un teaser video de 15 secunde care anticipează lansarea lui 718 Boxster Spyder cu mesajul "Ești pregătit? Vine o furtună".
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi | 9 comentarii

Volkswagen anunță că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: prezentarea oficială va avea loc în octombrie

Volkswagen susține că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului, potrivit șefului Herbert Diess. Noua generație VW Golf va fi prezentată oficial în luna octombrie.
Luni, 17 Iunie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Germania a cerut Opel un recall pentru modelele Adam și Corsa: emisiile motoarelor pe benzină ar fi fost peste limitele admise

Autoritățile germane au cerut Opel să cheme în service anumite exemplare Adam și Corsa, din cauză că motoarele pe benzină ale acestora ar fi depășit emisiile permise de lege, conform informațiilor publicate de Bild am Sonntag. Ordinul vizează 210.000 de mașini, dintre care 54.000 în Germania.
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video pentru Kia Seltos: noul SUV de clasa mică va fi prezentat în 20 iunie

Kia a publicat un nou teaser video pentru SUV-ul de clasa mică Seltos în care prezintă o mare parte dintre elementele de design exterior. Kia Seltos va fi prezentat oficial în 20 iunie.
Luni, 17 Iunie 2019 | Motorsport | 2 comentarii

Dani Sordo a câștigat dramatic Raliul Italiei pentru Hyundai după o defecțiune tehnică a lui Tanak! Tempestini, podium la clasa WRC2

Dani Sordo a câștigat Raliul Italiei pentru Hyundai după ce avansul de peste 26 de secunde al liderului Ott Tanak s-a năruit în ultima proba specială în urma unei defecțiuni la direcții. Simone Tempestini a obținut locul trei la clasa WRC2, în timp ce Raul Badiu a încheiat pe locul 4 la Junior WRC.
Luni, 17 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault va lansa cel puțin două modele electrice noi până în 2022: “Vrem să acoperim segmentele A, B și C cu mai multe vehicule”

Renault vrea să lanseze cel puțin două modele electrice noi până în 2022, scopul francezilor fiind “să acopere segmentele A, B și C cu mai multe vehicule.” Printre noile modele sunt așteptate și SUV-uri electrice.
Luni, 17 Iunie 2019 | Motorsport | 4 comentarii

Rezumat video de 60 de minute: Toyota a câștigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu echipajul #8 Alonso, Nakajima și Buemi după o pană a echipajului #7

Echipajul Toyota #8 (Fernando Alonso, Kazuki Nakajima și Sebastien Buemi) a obținut o victorie nesperată în Cursa de 24 de ore de la Mans după ce echipajul #7 (Mike Conway, Kamui Kobayashi și Jose Maria Lopez) a suferit o pană cu numai 62 de minute înainte de final.
Luni, 17 Iunie 2019 | ElectricRomania | 2 comentarii

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 4. De la Târgu Mureș la Oradea: Sprint de-a latul Transilvaniei

A patra zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Târgu Mureș în spatele zidurilor cetății medievale. Caravana și-a continuat drumul către Oradea, poposind mai întâi în Cluj-Napoca. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru